•  
     

6 aandeelhoudersgeschil advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aandeelhoudersgeschil advocaten

GESPECIALISEERDE AANDEELHOUDERSGESCHIL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aandeelhoudersgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aandeelhoudersgeschil advocaten.

Advocaat aandeelhoudersgeschil

Krijgt u te maken met een aandeelhoudersgeschil en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aandeelhoudersgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aandeelhoudersgeschillen als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een aandeelhoudersgeschil.

Aandeelhoudersgeschil

Een bedrijf met aandeelhouders, heeft in beginsel natuurlijk dezelfde doelstellingen als de aandeelhouders hebben. De aandeelhouders willen winst maken, net zoals het bedrijf. Toch kunnen er conflicten rijzen als bepaalde keuzes over de toekomst gemaakt moeten  worden. Aandeelhouders kiezen misschien voor winst op korte termijn, wat op de lange termijn funest kan zijn voor de onderneming. Wat kan dan het beste gedaan worden?

De Ondernemingskamer biedt uitkomst

Bij geschillen kan de Ondernemingskamer uitkomst bieden en een oplossing geven voor het specifieke probleem waar men mee te kampen heeft. De Ondernemingskamer heeft bepaalde bevoegdheden om het geschil op te lossen. Het kan bijvoorbeeld het stemrecht op aandelen schorsen of de bestuurders schorsen of ontslaan.

Andere mogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om voor andere opties te kiezen. Het is meestal het beste om te proberen er onderling uit te komen. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan daarbij helpen doordat hij weet hoe de juridische vork in de steel zit. Uiteraard is er dan voldoende ruimte om naar elkaar toe te bewegen, maar de advocaat kan dan de juridische kant bewaken en er voor zorgen dat de gekozen oplossing juridisch ook haalbaar is. Ook kan de advocaat u adviseren omtrent arbitrage of mediation, wat mogelijk ook een gunstige uitkomst kan bieden.

Advocaat aandeelhoudersgeschil nodig?

De vertoonde aandeelhoudersgeschil specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aandeelhoudersgeschillen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aandeelhoudersgeschil.

Advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersgeschil

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersgeschil op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aandeelhoudersgeschil advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN