•  
     

22 aandeelhoudersgeschil advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Aandeelhoudersgeschil advocaten

GESPECIALISEERDE AANDEELHOUDERSGESCHIL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aandeelhoudersgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aandeelhoudersgeschil advocaten.

Advocaat aandeelhoudersgeschil

Krijgt u te maken met een aandeelhoudersgeschil en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aandeelhoudersgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aandeelhoudersgeschillen als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een aandeelhoudersgeschil.

Aandeelhoudersgeschil

Een bedrijf met aandeelhouders, heeft in beginsel natuurlijk dezelfde doelstellingen als de aandeelhouders hebben. De aandeelhouders willen winst maken, net zoals het bedrijf. Toch kunnen er conflicten rijzen als bepaalde keuzes over de toekomst gemaakt moeten  worden. Aandeelhouders kiezen misschien voor winst op korte termijn, wat op de lange termijn funest kan zijn voor de onderneming. Wat kan dan het beste gedaan worden?

De Ondernemingskamer biedt uitkomst

Bij geschillen kan de Ondernemingskamer uitkomst bieden en een oplossing geven voor het specifieke probleem waar men mee te kampen heeft. De Ondernemingskamer heeft bepaalde bevoegdheden om het geschil op te lossen. Het kan bijvoorbeeld het stemrecht op aandelen schorsen of de bestuurders schorsen of ontslaan.

Andere mogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om voor andere opties te kiezen. Het is meestal het beste om te proberen er onderling uit te komen. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan daarbij helpen doordat hij weet hoe de juridische vork in de steel zit. Uiteraard is er dan voldoende ruimte om naar elkaar toe te bewegen, maar de advocaat kan dan de juridische kant bewaken en er voor zorgen dat de gekozen oplossing juridisch ook haalbaar is. Ook kan de advocaat u adviseren omtrent arbitrage of mediation, wat mogelijk ook een gunstige uitkomst kan bieden.

Advocaat aandeelhoudersgeschil nodig?

De vertoonde aandeelhoudersgeschil specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aandeelhoudersgeschillen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aandeelhoudersgeschil.

Advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersgeschil

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersgeschil op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aandeelhoudersgeschil advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN