•  
     

8 blokkeringsregeling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Blokkeringsregeling advocaten

GESPECIALISEERDE BLOKKERINGSREGELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde blokkeringsregeling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde blokkeringsregeling advocaten.

Advocaat blokkeringsregeling

Krijgt u te maken met een blokkeringsregeling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde blokkeringsregeling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met blokkeringsregelingen als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een blokkeringsregeling.

Wat is een blokkeringsregeling?

Een blokkeringsregeling is een beschermingsmaatregel waarbij een onderneming beschermd kan worden tegen een vijandige overname. Hierbij wordt de overdracht van aandelen beperkt. Een aandeelhouder moet dan voor de overdracht van de aandelen toestemming vragen aan de mede-aandeelhouders en soms ook de aandelen eerst aan hen aanbieden. Waar tot enkele jaren terug deze regeling verplicht was, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Toch is de blokkeringsregeling nog in veel statuten terug te vinden.

Ben ik gebonden aan een blokkeringsregeling?

Wanneer u aandelen wil verkopen, is het belangrijk dat u nagaat of u te maken hebt met een blokkeringsregeling en daaraan gebonden bent. Als dat het geval is, kunt u immers niet zomaar de aandelen overdragen. Het statuut biedt in deze gevallen uitkomst en vertelt of er wel of niet sprake is van een blokkeringsregeling.

Blokkeringsregeling invoeren of afschaffen

Wanneer uw onderneming een blokkeringsregeling wil invoeren of afschaffen, is het zaak eerst de consequenties hiervan op een rij te zetten. Het kan namelijk ook gebeuren dat een goedwillende aandeelhouder van de aandelen af wil, maar daar dan ook niet meer van af kan. Ook zijn er diverse waarderingsmethoden voor wanneer de aandelen eerst aan de mede-aandeelhouders moeten worden aangeboden. De advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, kunnen u daar uiteraard alles over vertellen.

Advocaat blokkeringsregeling nodig?

De vertoonde blokkeringsregeling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in blokkeringsregelingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat blokkeringsregeling.

Advocaten en advocatenkantoren blokkeringsregeling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren blokkeringsregeling op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde blokkeringsregeling advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN