•  
     

22 uitkopen vennoot advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Uitkopen vennoot advocaten

GESPECIALISEERDE UITKOPEN VENNOOT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het uitkopen van een vennoot? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaten.

Advocaat uitkopen vennoot

Wilt u een vennoot uitkopen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde uitkopen vennoot advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapsrecht als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het uitkopen van een vennoot.

Uitkopen vennoot

Bij een vennootschap onder firma (veelal afgekort tot V.O.F.), een maatschap of een commanditaire vennootschap (c.v.) kan de wens ontstaan een vennoot uit te kopen. Die wens kan ontstaan bij de uit te kopen vennoot, die dan dus graag uitgekocht wil worden, maar die wens kan ook ontstaan bij de andere vennoot of vennoten, die dus dan een andere vennoot wil of willen uitkopen. Wanneer iedereen zich daar in kan vinden, hoeft dat niet zo’n probleem te zijn en dan zal men er onderling wel uit komen. Maar veelal treden hier problemen op. Want wat als men het niet eens wordt over de prijs die betaald wordt voor het uitkopen? Of wat als een vennoot helemaal niet wil vertrekken? Kan hij dan gedwongen worden om uit te treden?

Noodzaak van een goed vennootschapscontract

Het is van groot belang reeds bij het aangaan van de samenwerking om een vennootschap onder firma op te zetten, een vennootschapscontract op te stellen waarin wordt nagedacht over deze scenario’s. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan dit vennootschapscontract opstellen. Hierin kan worden bepaald dat het te betalen bedrag door een onafhankelijke derde wordt vastgesteld. Ook kunnen er tal van andere regels en rekenmethoden worden gebruikt om uiteindelijk tot een werkbare oplossing te komen. Wanneer hier al in het begin over wordt nagedacht, kunnen problemen in de toekomst worden voorkomen.

Maar als het al te laat is…

Wanneer geen vennootschapscontract is opgesteld of dat wel het geval is maar hierover nog problemen ontstaan, is het raadzaam om een advocaat in de arm te nemen. Veelal moet ook over de goodwill worden afgerekend bij het uitkopen, wat nogal een punt van discussie kan zijn. Een advocaat kan daar een goede inschatting over maken en u bijstaan in een eventuele procedure.

Advocaat uitkopen vennoot nodig?

De vertoonde uitkopen vennoot specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het uitkopen van vennoten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat uitkopen vennoot.

Advocaten en advocatenkantoren vennoot uitkopen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren uitkopen van vennoot op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde uitkopen vennoot advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN