•  
     

22 samenwerkingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Samenwerkingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE SAMENWERKINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde samenwerkingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde samenwerkingsovereenkomst advocaten.

Advocaat samenwerkingsovereenkomst

Wilt u een samenwerkingsovereenkomst opstellen, wijzigen, beëindigen of laten controleren en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde samenwerkingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met samenwerkingsovereenkomsten als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een samenwerkingsovereenkomst.

Wat is een samenwerkingsovereenkomst?

Een samenwerkingsovereenkomst is een overeenkomst waarbij bepaalde ondernemers samenwerken om een bepaald resultaat te bereiken. Het kan bijvoorbeeld gaan om een samenwerking van ondernemers om een bepaald evenement te organiseren, of een gezamenlijke website te onderhouden.

Duidelijke afspraken in een samenwerkingsovereenkomst

Het is van groot belang dat een advocaat van Advocatenkantoren.nl helpt bij het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst. Hiermee wordt voorkomen dat afspraken niet of niet volledig worden gemaakt. Juist het maken van goede afspraken kan problemen in de toekomst voorkomen. Leg bijvoorbeeld duidelijk vast wie welke kosten draagt, wie hoeveel zeggenschap heeft en wie welke taak op zich neemt. Daarmee weet iedereen waar hij of zij aan toe is en kunnen in ieder geval daar geen misverstanden over ontstaan.

Wat staat er in een samenwerkingsovereenkomst?

Een advocaat helpt met het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst. Maar wat moet er allemaal in staan? Allereerst de basisinformatie, zoals wie de partijen zijn en door wie ze worden vertegenwoordigd. Ook het doel van de samenwerking wordt omschreven, evenals een taakverdeling. De overlegstructuur komt aan bod, een kostenverdeling en een verdeling van eventuele opbrengsten. Ook moeten voorzieningen worden getroffen in geval van ziekte, overlijden of faillissement van een van de deelnemende partijen. En wat te doen bij geschillen? Kortom: genoeg om over na te denken.

Advocaat samenwerkingsovereenkomst nodig?

De vertoonde samenwerkingsovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in samenwerkingsovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat samenwerkingsovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren samenwerkingsovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren samenwerkingsovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde samenwerkingsovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN