•  
     

10 aandeelhoudersovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aandeelhoudersovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aandeelhoudersovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aandeelhoudersovereenkomst advocaten.

Advocaat aandeelhoudersovereenkomst

Wilt u een aandeelhoudersovereenkomst opstellen, controleren, beëindigen of heeft u een juridische vraag hierover en zoekt u een gespecialiseerde aandeelhoudersovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aandeelhoudersovereenkomsten als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een aandeelhoudersovereenkomst.

Aandeelhoudersovereenkomst

Een aandeelhoudersovereenkomst wordt gesloten tussen de aandeelhouders van een onderneming, zoals het woord zelf ook al aangeeft. Dat is vooral verstandig wanneer de aandeelhouders verschillende belangen hebben. Een oprichter van een onderneming zal veel meer gaan voor winst op de lange termijn, terwijl een investeerder misschien juist graag zijn investering wil terugverdienen.

De preventieve werking van een aandeelhoudersovereenkomst

Wanneer geschillen rijzen en geen aandeelhoudersovereenkomst is gesloten, is een gang naar de rechter onvermijdelijk. Een rechtszaak kan heel veel geld kosten, kost veel tijd en kan de verhoudingen tussen de aandeelhouders op scherp zetten. Het moge duidelijk zijn dat het verstandig is dergelijke conflicten te voorkomen. Laat daarom tijdig een aandeelhoudersovereenkomst opstellen door de advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Overeenkomst of statuten?

Sommige zaken kunnen behalve in de overeenkomst ook in de statuten worden geregeld. Het is echter van belang dat niet alles in de statuten wordt bepaald; de statuten moeten namelijk worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en zijn bovendien voor iedereen in te zien. Overeenkomsten zijn privé en kunnen gemakkelijker worden gewijzigd. Een advocaat kan u uiteraard voorlichten over de mogelijkheden van het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst en het wijzigen van de statuten.

Advocaat aandeelhoudersovereenkomst nodig?

De vertoonde aandeelhoudersovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aandeelhoudersovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aandeelhoudersovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aandeelhoudersovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN