0 fiscaal recht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Fiscaal recht advocaten

GESPECIALISEERDE FISCAAL RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat fiscaal recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten fiscaal recht.

Advocaat fiscaal-recht

Heeft u te maken met het fiscaal recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde fiscaal recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met fiscaal recht als expertise. Het fiscaal recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het fiscaal recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van fiscaal recht.

Wat is fiscaal recht?

Nederland kent een van de meest gecompliceerde fiscale systemen in de wereld. De basis is vrij eenvoudig. Er is in beginsel een heffingsgrondslag (de waarde waarover belasting wordt betaald) en een heffingssubject (diegene die belasting betaalt). In de praktijk zijn er echter tal van uitzonderingen en vaak ook nog uitzonderingen op de uitzonderingen. Dat komt met name doordat elk kabinet bepaalde groepen in de samenleving wil ontzien of juist zwaarder wil belasten, waardoor uitzonderingen worden aangepast of nieuwe uitzonderingen worden gemaakt.

Kleine fouten met grote gevolgen

In het fiscaal recht kunnen kleine fouten soms grote gevolgen hebben. Wanneer een onderneming meent dat een bepaald product van 6 procent btw moet worden voorzien terwijl dit eigenlijk 21 procent had moeten zijn, kan de Belastingdienst een naheffing opleggen en kan dit soms zelfs het faillissement van de onderneming betekenen. Het is dus van belang de kans op fouten zo gering mogelijk te houden.

Fiscaal advocaat met kennis van zaken

Wanneer u het niet eens bent met een standpunt van de Belastingdienst, kunt u een fiscaal advocaat inschakelen. Hij of zij kan nagaan of uw standpunt redelijk is en bekijken of het de moeite waard kan zijn om het standpunt van de Belastingdienst aan te vechten. Ook wanneer u het niet eens bent met een naheffingsaanslag of er andere problemen optreden die te maken hebben met belastingen, kunt u contact zoeken met een fiscaal expert van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat fiscaal recht nodig?

De vertoonde fiscaal recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het fiscaal recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren fiscaal recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren fiscaal recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde fiscaal recht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN