1 transportrecht advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Transportrecht advocaten

GESPECIALISEERDE TRANSPORTRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat transportrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten transportrecht.

Advocaat transportrecht

Heeft u te maken met het transportrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde transportrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met transportrecht als expertise. Het transportrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het transportrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van transportrecht.

Wat is transportrecht?

Het transport is van onmisbaar belang in de moderne maatschappij. Zonder transport staat immers alles stil. Ook voor Nederland zelf is transport van groot belang. Rotterdam is de grootste haven van Europa en daar komt heel wat transport bij kijken. Vaak gaat dat allemaal goed, maar er gaat helaas ook zo nu en dan eens iets fout. Een onderneming kan veel schade lijden wanneer transport stil komt te liggen of lading verloren is gegaan. Op die momenten komt het transportrecht om de hoek kijken.

Wat behelst het transportrecht precies?

Het transportrecht ziet op alles wat ook maar enigszins met transport te maken heeft. U kunt daarbij denken aan aansprakelijkheidsvragen. De lading is verloren gegaan, maar wie is daarvoor aansprakelijk? Wat als een zeecontainer met noodweer overboord slaat? Of een vrachtwagen in brand vliegt? En hoe kan een pandrecht worden gevestigd op goederen bij de distributeur? Ook zaken als incasso, beslaglegging en executie zijn voor een advocaat transportrecht geen probleem.

Overlap naast het transportrecht

Het transportrecht is geen eilandje binnen het recht. Het heeft met veel andere rechtsgebieden te maken. Zo is er duidelijke overlap met het arbeidsrecht, het verbintenissenrecht, het ondernemingsrecht en tegenwoordig steeds meer met internationaal recht. De advocaten transportrecht van Advocatenkantoren.nl hebben uiteraard ook daar kennis van.

Advocaat transportrecht nodig?

De vertoonde transportrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het transportrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren transportrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren transportrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde transportrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •