•  
     

22 ontbinding vennootschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Ontbinding vennootschap advocaten

GESPECIALISEERDE ONTBINDING VENNOOTSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het ontbinden van een vennootschap? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ontbinding vennootschap advocaten.

Advocaat ontbinding vennootschap

Wilt u een vennootschap beëindigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontbinding vennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapsrecht als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het ontbinden van een vennootschap.

Ontbinding vennootschap

Het kan gebeuren dat op een zeker moment een vennootschap ontbonden wordt. Dat kan tal van redenen hebben. Wanneer een vennootschap ontbonden is, betekent dit niet automatisch dat de betreffende rechtspersoon direct ophoudt te bestaan. Eerst moet namelijk het vermogen vereffend worden. Pas hierna zal de vennootschap niet meer bestaan.

Procedure ontbinden van vennootschap

De ontbinding van een vennootschap moet bij diverse instanties worden gemeld. Het gaat dan onder andere om de Belastingdienst die moet weten dat wordt afgerekend met de omzet-, loon- en vennootschapsbelasting en de stakingswinst moet vaststellen. Ook moet de onderneming bij de Kamer van Koophandel worden uitgeschreven. Ten slotte moet in sommige gevallen nog een bedrijf- en productschap van de staking op de hoogte worden gesteld.

Juridisch inkleden van de ontbinding

Wanneer de vennootschap wordt ontbonden, moet er veelal nog van alles geregeld worden. Er is soms nog vermogen dat geliquideerd moet worden, er zijn nog schulden die moeten worden voldaan, enzovoorts. Daarnaast moeten in veel gevallen nog de aandeelhouders akkoord gaan met ontbinding. Kortom: reden genoeg om goed na te denken over de ontbinding en dit aan een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl over te laten. Daarmee voorkomt u problemen achteraf en daarmee voorkomt u ook dat zaken als de eindafrekening niet goed verloopt.

Advocaat ontbinding vennootschap nodig?

De vertoonde ontbinding vennootschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ontbinden van vennootschap in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontbinding vennootschap.

Advocaten en advocatenkantoren vennootschap beëindigen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontbinding vennootschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontbinding vennootschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN