•  
     

6 ontbinding vennootschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ontbinding vennootschap advocaten

GESPECIALISEERDE ONTBINDING VENNOOTSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het ontbinden van een vennootschap? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ontbinding vennootschap advocaten.

Advocaat ontbinding vennootschap

Wilt u een vennootschap beëindigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontbinding vennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapsrecht als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het ontbinden van een vennootschap.

Ontbinding vennootschap

Het kan gebeuren dat op een zeker moment een vennootschap ontbonden wordt. Dat kan tal van redenen hebben. Wanneer een vennootschap ontbonden is, betekent dit niet automatisch dat de betreffende rechtspersoon direct ophoudt te bestaan. Eerst moet namelijk het vermogen vereffend worden. Pas hierna zal de vennootschap niet meer bestaan.

Procedure ontbinden van vennootschap

De ontbinding van een vennootschap moet bij diverse instanties worden gemeld. Het gaat dan onder andere om de Belastingdienst die moet weten dat wordt afgerekend met de omzet-, loon- en vennootschapsbelasting en de stakingswinst moet vaststellen. Ook moet de onderneming bij de Kamer van Koophandel worden uitgeschreven. Ten slotte moet in sommige gevallen nog een bedrijf- en productschap van de staking op de hoogte worden gesteld.

Juridisch inkleden van de ontbinding

Wanneer de vennootschap wordt ontbonden, moet er veelal nog van alles geregeld worden. Er is soms nog vermogen dat geliquideerd moet worden, er zijn nog schulden die moeten worden voldaan, enzovoorts. Daarnaast moeten in veel gevallen nog de aandeelhouders akkoord gaan met ontbinding. Kortom: reden genoeg om goed na te denken over de ontbinding en dit aan een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl over te laten. Daarmee voorkomt u problemen achteraf en daarmee voorkomt u ook dat zaken als de eindafrekening niet goed verloopt.

Advocaat ontbinding vennootschap nodig?

De vertoonde ontbinding vennootschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ontbinden van vennootschap in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontbinding vennootschap.

Advocaten en advocatenkantoren vennootschap beëindigen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontbinding vennootschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontbinding vennootschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN