•  
     

6 flex bv advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Flex BV advocaten

GESPECIALISEERDE FLEX BV ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde flex BV advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde flex BV advocaten.

Advocaat flex bv

Wilt u een flex BV oprichten, beëindigen of ontstaan er juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde flex BV advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met flex BV's als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een flex BV.

Wat is een flex BV?

Sinds 1 oktober 2012 is het een stuk eenvoudiger om een besloten vennootschap (veelal afgekort tot BV) op te richten. Voor deze tijd waren er behoorlijk wat nadelen verbonden aan het oprichten van een BV, maar door het instellen van de zogenaamde flex BV zijn veel van die nadelen verdwenen.

De voordelen van een flex BV

Een grote wijziging is dat niet langer een fors startkapitaal noodzakelijk is. In het oude stelsel moest een startkapitaal van 18.000 euro worden meegenomen, tegenwoordig is 1 eurocent al voldoende. Ook is nu geen accountantsverklaring en bankverklaring meer vereist. Er is meer vrijheid om de statuten naar eigen inzicht in te richten, al zijn daar nog steeds wel bepaalde eisen aan verbonden. Er kunnen aandelen worden uitgegeven zonder stemrecht of zonder recht op winstuitkering. De statuten zijn gemakkelijker te wijzigen. De overdracht van aandelen kan worden beperkt en besluiten kunnen ook buiten de algemene vergadering om worden genomen. Kortom: heel wat wijzigingen.

Flex BV oprichten

Wanneer u een flex BV wilt oprichten, is het uiteraard nog steeds aan te raden om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm te nemen om goed de betreffende voor- en nadelen op een rij te zetten. Nog steeds kunnen bestuurders aansprakelijk worden gesteld voor wanbeleid en nog steeds komt een BV met forse administratieve verplichtingen. Het is dus nog steeds niet verstandig om over één nacht ijs te gaan en ‘zomaar’ een BV op te richten. Laat u dus goed voorlichten!

Advocaat flex BV nodig?

De vertoonde flex BV specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in flex BV's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat flex BV.

Advocaten en advocatenkantoren flex BV

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren flex BV op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde flex BV advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN