•  
     

8 vennootschapscontract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vennootschapscontract advocaten

GESPECIALISEERDE VENNOOTSCHAPSCONTRACT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde vennootschapscontract advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde vennootschapscontract advocaten.

Advocaat vennootschapscontract

Wilt u een vennootschapscontract opstellen, controleren of beëindigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vennootschapscontract advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapscontracten als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een vennootschapscontract.

Vennootschapscontract

Wanneer een vennootschap wordt opgericht, is het niet verplicht maar zeker wel aan te raden om een vennootschapscontract op te laten stellen door een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Daarmee wordt de samenwerking juridisch vastgelegd en dichtgetimmerd en wordt voorkomen dat achteraf onduidelijkheden rijzen omtrent zaken als bevoegdheid, aansprakelijkheid en winstverdeling.

Wanneer vennootschapscontract op laten stellen?

Wanneer u besluit een vennootschap onder firma of een commanditaire vennootschap op te richten, is het aan te raden om een vennootschapscontract op te laten stellen. Ook wanneer u later toetreedt tot een dergelijke rechtsvorm, of reeds toegetreden bent maar er nog geen vennootschapscontract is opgesteld, is het verstandig om daartoe over te gaan. Stel dit niet te lang uit! Soms hebben vennoten de gedachte daar later wel een keer over na te denken, met tot gevolg dat er in het geheel geen vennootschapscontract wordt opgesteld. Dat kan natuurlijk goed gaan, maar we zien ook situaties waarbij dan juist geschillen ontstaan.

Wat staat in een vennootschapscontract?

U kunt als vennoten in beginsel alles met betrekking tot de onderlinge verhoudingen vast laten leggen in een vennootschapscontract. De meest voorkomende zaken die in een vennootschapscontract geregeld worden, zijn de winst- en verliesverdeling, het bedrag tot waar eenieder bevoegd is te tekenen, de inbreng van de vennoten, hoe om te gaan met conflicten, een concurrentiebeding en de gevolgen wanneer een van de vennoten de vennootschap verlaat.

Advocaat vennootschapscontract nodig?

De vertoonde vennootschapscontract specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in vennootschapscontracten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vennootschapscontract.

Advocaten en advocatenkantoren vennootschapscontract

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vennootschapscontract op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vennootschapscontract advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN