•  
     

22 personenvennootschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Personenvennootschap advocaten

GESPECIALISEERDE PERSONENVENNOOTSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde personenvennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde personenvennootschap advocaten.

Advocaat personenvennootschap

Wilt u een personenvennootschap oprichten, wijzigen, beëindigen of heeft u juridische vragen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde personenvennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapsrecht als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een personenvennootschap.

Wat is een personenvennootschap?

Een personenvennootschap is een vennootschap die niet door oprichting, maar door het sluiten van een overeenkomst tot stand komt. Een besloten of naamloze vennootschap (bv en nv) komt tot stand door oprichting ervan, waarvoor ook een notariële akte vereist is. Een personenvennootschap - dus een maatschap, een commanditaire vennootschap of een vennootschap onder firma - komt niet tot stand door oprichting, maar door het sluiten van een overeenkomst.

Personenvennootschap beginnen

Wanneer u overweegt een personenvennootschap te beginnen, is het belangrijk vooraf goed na te denken over wat u precies wil gaan doen, en met wie. Een personenvennootschap wordt immers met meerdere personen aangegaan. Ieder zal iets inbrengen en een winstdeel verkrijgen, wat uiteraard moet worden vastgelegd. Een overeenkomst die tussen de vennoten geldt, zal daarvoor gebruikt worden. Hierin worden alle verhoudingen vastgelegd en wordt bijvoorbeeld ook bepaald wie tot welk bedrag overeenkomsten mag aangaan.

Geschillen in een personenvennootschap

Het kan gebeuren dat een geschil binnen een personenvennootschap ontstaat. Iemand is het misschien niet eens met de te varen koers en wil graag een andere kant op met het bedrijf. Wat kunt u dan het beste doen? Het beste is om reeds in een vroeg stadium een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Het conflict kan dan wellicht nog vroeg worden opgelost zodat de relatie tussen de vennoten goed blijft en men weer samen door één deur kan.

Advocaat personenvennootschap nodig?

De vertoonde personenvennootschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in personenvennootschap in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat personenvennootschap.

Advocaten en advocatenkantoren personenvennootschap

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren personenvennootschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde personenvennootschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN