•  
     

22 oprichting vennootschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Oprichting vennootschap advocaten

GESPECIALISEERDE OPRICHTING VENNOOTSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het oprichten van een vennootschap? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde oprichting vennootschap advocaten.

Advocaat oprichting vennootschap

Wilt u een vennootschap oprichten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde oprichting vennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapsrecht als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het oprichten van een vennootschap.

Oprichting vennootschap

Er zijn diverse soorten vennootschappen die elk op hun eigen manier opgericht worden. Zo wordt een vennootschap onder firma (V.O.F.) op een andere wijze opgericht dan een besloten vennootschap (bv) of een naamloze vennootschap (nv). Allereerst rijst bovendien de vraag welke rechtsvorm voor de nieuwe vennootschap de beste keuze vormt.

Welke rechtsvorm is het meest geschikt?

Er zijn tegenwoordig vrij veel verschillende rechtsvormen. Het is uiteraard van belang hier de juiste uit te kiezen zodat de juridische constructie aansluiting vindt bij de praktische gang van zaken. Zo zal een klein samenwerkingsverband veel eerder uitkomen bij een vennootschap onder firma met een grote mate van aansprakelijkheid en weinig administratieve lasten, terwijl een groot samenwerkingsverband van verschillende bouwbedrijven al eerder bij een besloten of zelfs naamloze vennootschap uitkomt.

De oprichting van uw vennootschap

Wanneer u een vennootschap wil oprichten, moet u over tal van zaken nadenken. De hiervoor genoemde rechtsvorm is er daar één van. Daarnaast moet u in sommige gevallen nadenken over het opstellen van statuten. Door dit goed te doen kunnen problemen in de toekomst worden voorkomen. Neem daarom altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm wanneer u overweegt een vennootschap op te richten. De advocaat helpt u niet alleen bij het voortraject waarin u over al deze zaken nadenkt, maar kan ook de feitelijke oprichting voor u uit handen nemen.

Advocaat oprichting vennootschap nodig?

De vertoonde oprichting vennootschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in oprichten van vennootschap in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat oprichting vennootschap.

Advocaten en advocatenkantoren vennootschap oprichten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren oprichting vennootschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde oprichting vennootschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN