•  
     

22 uitkopen aandeelhouder advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Uitkopen aandeelhouder advocaten

GESPECIALISEERDE UITKOPEN AANDEELHOUDER ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het uitkopen van een aandeelhouder? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaten.

Advocaat uitkopen aandeelhouder

Wilt u een aandeelhouder uitkopen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde uitkopen aandeelhouder advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ondernemingsrecht als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het uitkopen van een aandeelhouder.

Uitkopen aandeelhouder

Er zijn drie procedures om een aandeelhouder uit te kopen. De drie procedures zien elk op een ander scenario. Zo is er een uitkoopprocedure voor de aandeelhouder die zelf graag uitgekocht wil worden. Daarnaast is er een uitstootprocedure voor de aandeelhouders die juist willen dat een andere aandeelhouder wordt uitgekocht (dus uitgestoten). Ten slotte is er nog een uitstootprocedure voor een 95 procent aandeelhouder die de aandeelhouder(s) met een minderheidsbelang wil uitkopen.

Hoe gaat het uitkopen of uitstoten in zijn werk?

Het gemakkelijkste scenario is uiteraard wanneer een aandeelhouder vrijwillig wil vertrekken en een koper voor de aandelen gevonden kan worden, waar vervolgens iedereen het mee eens is. Helaas gaat het in de praktijk niet altijd zo en wordt soms geprobeerd een aandeelhouder min of meer uit te roken. Zo kan een meerderheidsaandeelhouder besluiten nemen die in het nadeel zijn van een minderheidsaandeelhouder, door bijvoorbeeld dividendbeleid te wijzigen. Op die manier kan getracht worden de minderheidsaandeelhouder te bewegen zijn aandelen te verkopen. De minderheidsaandeelhouder is daar uiteraard niet gelukkig mee en kan naar de Ondernemingskamer om gebruik te maken van het enquêterecht en daarmee het beleid aan de kaak te stellen.

Kies de juridisch juiste oplossing

Om te voorkomen dat achteraf sprake blijkt van aansprakelijkheid, is het zaak om het uitkopen en uitstoten goed vorm te geven. Dat kunnen de advocaten van Advocatenkantoren.nl voor u doen. Zij kunnen uiteraard al uw vragen over deze materie beantwoorden.

Advocaat uitkopen aandeelhouder nodig?

De vertoonde uitkopen aandeelhouder specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het uitkopen van aandeelhouders in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat uitkopen aandeelhouder.

Advocaten en advocatenkantoren aandeelhouder uitkopen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren uitkopen van aandeelhouder op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde uitkopen aandeelhouder advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN