•  
     

6 uitkopen aandeelhouder advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Uitkopen aandeelhouder advocaten

GESPECIALISEERDE UITKOPEN AANDEELHOUDER ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het uitkopen van een aandeelhouder? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaten.

Advocaat uitkopen aandeelhouder

Wilt u een aandeelhouder uitkopen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde uitkopen aandeelhouder advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ondernemingsrecht als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het uitkopen van een aandeelhouder.

Uitkopen aandeelhouder

Er zijn drie procedures om een aandeelhouder uit te kopen. De drie procedures zien elk op een ander scenario. Zo is er een uitkoopprocedure voor de aandeelhouder die zelf graag uitgekocht wil worden. Daarnaast is er een uitstootprocedure voor de aandeelhouders die juist willen dat een andere aandeelhouder wordt uitgekocht (dus uitgestoten). Ten slotte is er nog een uitstootprocedure voor een 95 procent aandeelhouder die de aandeelhouder(s) met een minderheidsbelang wil uitkopen.

Hoe gaat het uitkopen of uitstoten in zijn werk?

Het gemakkelijkste scenario is uiteraard wanneer een aandeelhouder vrijwillig wil vertrekken en een koper voor de aandelen gevonden kan worden, waar vervolgens iedereen het mee eens is. Helaas gaat het in de praktijk niet altijd zo en wordt soms geprobeerd een aandeelhouder min of meer uit te roken. Zo kan een meerderheidsaandeelhouder besluiten nemen die in het nadeel zijn van een minderheidsaandeelhouder, door bijvoorbeeld dividendbeleid te wijzigen. Op die manier kan getracht worden de minderheidsaandeelhouder te bewegen zijn aandelen te verkopen. De minderheidsaandeelhouder is daar uiteraard niet gelukkig mee en kan naar de Ondernemingskamer om gebruik te maken van het enquêterecht en daarmee het beleid aan de kaak te stellen.

Kies de juridisch juiste oplossing

Om te voorkomen dat achteraf sprake blijkt van aansprakelijkheid, is het zaak om het uitkopen en uitstoten goed vorm te geven. Dat kunnen de advocaten van Advocatenkantoren.nl voor u doen. Zij kunnen uiteraard al uw vragen over deze materie beantwoorden.

Advocaat uitkopen aandeelhouder nodig?

De vertoonde uitkopen aandeelhouder specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het uitkopen van aandeelhouders in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat uitkopen aandeelhouder.

Advocaten en advocatenkantoren aandeelhouder uitkopen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren uitkopen van aandeelhouder op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde uitkopen aandeelhouder advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN