4 gouden handdruk advocaten
IN ROTTERDAM GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Monique van Dijk Specialist
Charlotte ten Hoor
Charlotte ten Hoor
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Danielle van Hal-Vermeer
Danielle van Hal-Vermeer
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Gouden handdruk advocaten Rotterdam

GESPECIALISEERDE GOUDEN HANDDRUK ADVOCATEN ROTTERDAM

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat gouden handdruk in Rotterdam? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten gouden handdruk in Rotterdam.

Advocaat gouden handdruk Rotterdam

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde gouden handdruk advocaten in Rotterdam. De gouden handdruk experts in Rotterdam zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het gouden handdruk. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van gouden handdruk advocaten in Rotterdam, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle arbeidsvraagstukken en arbeidsrechtzaken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Gouden handdruk

De vraag of een werknemer recht heeft op een gouden handdruk, is misschien wel een van de meest gestelde vragen aan arbeidsrechtadvocaten. Dat is ook niet zo verwonderlijk; het gaat vaak om een fors bedrag en de regels zijn vaak lastig te begrijpen.

Wat is een gouden handdruk?

Er is geen definitie van het begrip ‘gouden handdruk’ te geven. Meestal bedoelt men hiermee een forse ontslagvergoeding. In principe heeft iedereen waarvan het contract voortijdig wordt beëindigd, recht op een ontslagvergoeding. Er zijn echter tal van uitzonderingen waarbij men toch geen recht heeft op die vergoeding. Zo bestaat geen recht op een ontslagvergoeding wanneer het contract in de proeftijd wordt beëindigd, wanneer er sprake is van een faillissement, het contract voor bepaalde tijd is aangegaan en is afgelopen, er een geldig ontslag op staande voet is, de arbeidsovereenkomst wordt beëindigd vanwege het bereiken van een pensioengerechtigde leeftijd, of wanneer de werknemer zelf ontslag neemt. Binnen elk van die uitzonderingen zijn weer tal van regels wanneer er precies wel en geen ontslagvergoeding betaald dient te worden.

Gouden handdruk via de rechter

Het kan zijn dat de werkgever geen ontslagvergoeding wil betalen, terwijl de werknemer meent dat dit wel aan de orde is. U kunt dan de zaak voor de rechter laten brengen en zo hopen alsnog een ontslagvergoeding te krijgen. Een arbeidsrechtadvocaat van Advocatenkantoren.nl kan u daar uiteraard mee helpen.

Advocaat gouden handdruk in Rotterdam nodig?

gouden handdruk advocaten of advocatenkantoren in Rotterdam kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het gouden handdruk zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een gouden handdruk expert in Rotterdam voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een gouden handdruk advocaat in Rotterdam

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste gouden handdruk advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten gouden handdruk kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Rotterdam. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren gouden handdruk op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten gouden handdruk in Rotterdam. Neem direct contact op met een gouden handdruk specialist uit Rotterdam.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •