5 ontslag tijdens proeftijd advocaten
IN DEN HAAG GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Morgane Veenhuijzen Specialist
Morgane Veenhuijzen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "It is easier to rule a nation, than to raise 4 children"
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ontslag tijdens proeftijd advocaten Den Haag

GESPECIALISEERDE ONTSLAG TIJDENS PROEFTIJD ADVOCATEN DEN HAAG

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag tijdens proeftijd in Den Haag? Wilt u een werknemer ontslaan tijdens de proefperiode of wilt u zelf ontslag nemen in de proeftijd? Heeft u vragen over proeftijdbeding? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag tijdens proeftijd in Den Haag.

Advocaat ontslag tijdens proeftijd Den Haag

Ontslag tijdens proeftijd specialisten in Den Haag

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde ontslag tijdens proeftijd advocaten in Den Haag. De ontslag tijdens proeftijd experts in Den Haag zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het ontslagrecht. De getoonde ontslagrecht advocaten in Den Haag hebben deskundige kennis over alles wat komt kijken bij een ontslag tijdens de proeftijd. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. De advocaten zijn beschikbaar voor vragen over bijvoorbeeld het proeftijdbeding of bij andere vragen met betrekking tot ontslag tijdens proeftijd. Met een groot netwerk van ontslag tijdens proeftijd advocaten in Den Haag, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle arbeidsvraagstukken en arbeidsrechtzaken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is ontslag tijdens proeftijd?

Een proeftijd dient ervoor om te kijken of de werknemer binnen het bedrijf van de werkgever past. Er heerst vaak een bepaalde sfeer op de werkvloer en om die sfeer te behouden is het van belang dat de werknemer daar goed tussen past. Wanneer het niet botert tussen de collega’s, kunnen de prestaties en de sfeer op het werk daar ernstig onder leiden. Het is niet altijd zo dat dit aan de werknemer ligt. Niemand zal het met werkelijk iedereen goed kunnen vinden. Het is daarom voor de werknemer ook belangrijk om te weten dat hij bij een proeftijdbeding geen opzegtermijn heeft en dus mooi even kan kijken of het bedrijf wat voor hem is voordat hij daadwerkelijk aan het bedrijf vast zit.

Kan ik zomaar ontslagen worden?

In beginsel mag elke werknemer die zich in de proeftijd van het contract bevindt, zomaar ontslagen worden. Maar niet elke reden mag voor ontslag aangevoerd worden. Het moet wel om een legitieme ontslagreden gaan. Zo mag een werknemer niet ontslagen worden wanneer hij ziek of zwanger is, ook niet in de proeftijd. Ook gelden de algemene grondbeginselen van bijvoorbeeld niet discrimineren en mag een werknemer dus ook niet op basis van huidskleur ontslagen worden. Maar de werkgever mag wel de werknemer ontslaan als hij denkt dat de werknemer niet goed binnen het klimaat op de werkvloer past. Dat blijft een bijna niet te controleren excuus. Ook mag een proeftijd niet bij contracten van zes maanden worden bedongen en is er nog wel een aantal voorwaarden verbonden aan een proeftijdbeding.

Proeftijdbeding nietig?

Soms is een proeftijdbeding nietig. De proeftijd dient met name voor de werkgever om te controleren of de werknemer geschikt is om de functie in te vullen. Wanneer de werkgever die geschiktheid al had kunnen kennen, is de proeftijd niet geldig. Dit is bijvoorbeeld het geval als de werknemer al eerder bij het bedrijf heeft gewerkt of het bedrijf wordt overgenomen door een nieuw bedrijf. Schakel in die gevallen een advocaat in Den Haag in van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat ontslag tijdens proeftijd in Den Haag nodig?

Ontslag tijdens proeftijd advocaten of advocatenkantoren in Den Haag kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat een ontslag tijdens de proeftijd zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een ontslag tijdens proeftijd expert in Den Haag voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een ontslag tijdens proeftijd advocaat in Den Haag

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste ontslag tijdens proeftijd advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten ontslag tijdens proeftijd kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Den Haag. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag tijdens proeftijd op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten ontslag tijdens proeftijd in Den Haag. Neem direct contact op met een ontslag tijdens proeftijd specialist uit Den Haag.

Veel voorkomende onderwerpen van ontslag tijdens proeftijd advocaten in Den Haag

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •