•  
     

3 faillissementsbeslag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Faillissementsbeslag advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLISSEMENTSBESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat faillissementsbeslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten faillissementsbeslag.

Advocaat faillissementsbeslag

Krijgt u te maken met een faillissementsbeslag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde faillissementsbeslag advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsbeslag als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een faillissementsbeslag.

Faillissementsbeslag

Wanneer een faillissement wordt uitgesproken, komt van rechtswege (dat betekent: automatisch) een beslag op alle goederen te liggen. Een ‘gewoon’ beslag ligt alleen op specifieke goederen en geldt ten behoeve van één schuldeiser. Die schuldeiser mag die goederen uitwinnen om zijn eigen vordering te voldoen. Bij een faillissementsbeslag wordt beslag gelegd op alle goederen van de failliete partij, en kunnen die goederen worden uitgewonnen om alle vorderingen van alle schuldeisers te voldoen.

Goederen ten onrechte in faillissementsbeslag

Het kan gebeuren dat een goed ten onrechte is aangezien als goed van de boedel en daardoor naar uw mening ten onrechte onder het faillissementsbeslag valt. Daardoor kunnen de goederen worden verkocht ten behoeve van de schuldeisers. Dat is uiteraard niet in uw voordeel; u kunt daarmee uw goederen verliezen. Treed daarom snel op door direct actie te ondernemen en een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen.

Faillissement aanvragen

Wanneer u openstaande vorderingen hebt en de schuldenaar die niet wil of niet kan betalen, kunt u mogelijk het faillissement aanvragen. Dat is lang niet altijd in uw voordeel. Het kan soms handig zijn om eerst te beproeven of mogelijk een betalingsregeling kan worden getroffen. Een advocaat kan de voor- en nadelen van de diverse opties uiteenzetten en aangeven wat in uw geval de beste keuze kan zijn.

Advocaat faillissementsbeslag nodig?

De vertoonde faillissementsbeslag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een faillissementsbeslag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat faillissementsbeslag.

Advocaten en advocatenkantoren faillissementsbeslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren faillissementsbeslag op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde faillissementsbeslag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN