14 faillissementswet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Red Davans
Red Davans
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Danish Siddiqui
Danish Siddiqui
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 275,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 295,00 p/u
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Prenobe Bissessur Specialist
Prenobe Bissessur
Bissessur Legal
Westblaak 92 (3.23), 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 225,00 p/u

Faillissementswet advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLISSEMENTSWET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat faillissementswet? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten faillissementswet.

Advocaat faillissementswet

Krijgt u te maken met de faillissementswet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde faillissementswet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de faillissementswet als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van de faillissementswet.

Faillissementswet

Wanneer een natuurlijke of rechtspersoon failliet wordt verklaard, komt het faillissementsrecht aan bod. Dat recht is met name te vinden in de Faillissementswet. In deze wet is beschreven hoe een faillietverklaring precies moet verlopen, wat de rol van de schuldeisers is, de stappen die de curator moet nemen, de gevolgen voor de failliet, de gevolgen voor de bestuurders, en ga zo maar door.

Complex rechtsgebied met grote gevolgen

Een faillissement heeft vaak grote gevolgen. Allereerst is het vaak een persoonlijk drama. Iemand heeft ziel en zaligheid in een bedrijf gestopt, maar helaas zit de tijd niet mee en gaat de onderneming failliet. Of iemand gaat onder vervelende omstandigheden persoonlijk failliet.

Ook voor de schuldeisers kan een faillissement grote gevolgen hebben. Misschien stonden er nog vele onbetaalde facturen open, waardoor de insolventie van de schuldeiser zelf in het gedrang komt. In slechts 6 procent van de gevallen ontvangen de schuldeisers iets uit de failliet; in een nog kleiner deel wordt de gehele schuld van de schuldeisers voldaan. Het is dus zaak dat zoveel mogelijk wordt uitgekeerd, en daar kan een advocaat bij helpen.

De hulp van een advocaat

De advocaat kan uiteraard de gefailleerde bijstaan en helpen in de communicatie met de curator. Ook kan de deskundige advocaat van Advocatenkantoren.nl de schuldeisers bijstaan en proberen zoveel mogelijk van de vorderingen te verhalen. In geval van wanbestuur kan dat mogelijk een aansprakelijkstelling van de bestuurders betekenen.

Advocaat faillissementswet nodig?

De vertoonde faillissementswet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de faillissementswet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de faillissementswet advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren faillissementswet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren faillissementswet op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend faillissementswet advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN