•  
     

2 faillissementswet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Faillissementswet advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLISSEMENTSWET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat faillissementswet? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten faillissementswet.

Advocaat faillissementswet

Krijgt u te maken met de faillissementswet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde faillissementswet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de faillissementswet als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van de faillissementswet.

Faillissementswet

Wanneer een natuurlijke of rechtspersoon failliet wordt verklaard, komt het faillissementsrecht aan bod. Dat recht is met name te vinden in de Faillissementswet. In deze wet is beschreven hoe een faillietverklaring precies moet verlopen, wat de rol van de schuldeisers is, de stappen die de curator moet nemen, de gevolgen voor de failliet, de gevolgen voor de bestuurders, en ga zo maar door.

Complex rechtsgebied met grote gevolgen

Een faillissement heeft vaak grote gevolgen. Allereerst is het vaak een persoonlijk drama. Iemand heeft ziel en zaligheid in een bedrijf gestopt, maar helaas zit de tijd niet mee en gaat de onderneming failliet. Of iemand gaat onder vervelende omstandigheden persoonlijk failliet.

Ook voor de schuldeisers kan een faillissement grote gevolgen hebben. Misschien stonden er nog vele onbetaalde facturen open, waardoor de insolventie van de schuldeiser zelf in het gedrang komt. In slechts 6 procent van de gevallen ontvangen de schuldeisers iets uit de failliet; in een nog kleiner deel wordt de gehele schuld van de schuldeisers voldaan. Het is dus zaak dat zoveel mogelijk wordt uitgekeerd, en daar kan een advocaat bij helpen.

De hulp van een advocaat

De advocaat kan uiteraard de gefailleerde bijstaan en helpen in de communicatie met de curator. Ook kan de deskundige advocaat van Advocatenkantoren.nl de schuldeisers bijstaan en proberen zoveel mogelijk van de vorderingen te verhalen. In geval van wanbestuur kan dat mogelijk een aansprakelijkstelling van de bestuurders betekenen.

Advocaat faillissementswet nodig?

De vertoonde faillissementswet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de faillissementswet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat faillissementswet.

Advocaten en advocatenkantoren faillissementswet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren faillissementswet op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde faillissementswet advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN