•  
     

2 zekerheidsrechten bij faillissement advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Zekerheidsrechten bij faillissement advocaten

GESPECIALISEERDE ZEKERHEIDSRECHTEN BIJ FAILLISSEMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde zekerheidsrecht bij faillissement advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde zekerheidsrechten advocaten.

Advocaat zekerheidsrechten bij faillissement

Krijgt u te maken met zekerheidsrecht bij faillissement en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde zekerheidsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zekerheidsrechten bij faillissement als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van zekerheidsrecht bij een faillissement.

Wat zijn de zekerheidsrechten bij faillissement?

Zekerheidsrechten dienen om ten behoeve van de inning van een vordering extra zekerheid te verkrijgen. Hierdoor kan het risico op een niet inbare vordering worden verminderd.

Welke zekerheidsrechten zijn er?

Het bekendste zekerheidsrecht is de hypotheek. De bank verstrekt een lening aan de koper van een woning, met als voorwaarde dat een hypotheekrecht op de woning komt te rusten. Wanneer de lening niet overeenkomstig de afspraken wordt afgelost, kan de bank gebruik maken van het hypotheekrecht. De woning wordt dan verkocht en de opbrengst wordt gebruikt om de vordering te voldoen.

Daarnaast zijn er echter nog andere zekerheidsrechten. Denk aan het pandrecht, eigendomsvoorbehoud, borgtocht en hoofdelijkheid. Dat zijn de meest gebruikte zekerheidsrechten.

Consequenties van een zekerheidsrecht

De wet- en regelgeving rondom zekerheidsrechten is erg complex van aard. Let daarom heel goed op hoe het zekerheidsrecht juridisch wordt aangekleed. Zowel voor de partij die het zekerheidsrecht wil ontvangen, als voor de partij die het recht verstrekt, heeft het recht grote consequenties. Het is belangrijk die goed op een rijtje te hebben. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u helpen met het vestigen van een zekerheidsrecht en de eventuele uitwinning daarvan.

Advocaat zekerheidsrecht bij een faillissement nodig?

De vertoonde zekerheidsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in zekerheidsrechten bij faillissementen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat zekerheidsrecht.

Advocaten en advocatenkantoren zekerheidsrechten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren zekerheidsrechten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde zekerheidsrecht bij faillissement advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN