16 zekerheidsrechten bij faillissement advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Nienke Kuipers
Nienke Kuipers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 240,00 p/u
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Zekerheidsrechten bij faillissement advocaten

GESPECIALISEERDE ZEKERHEIDSRECHTEN BIJ FAILLISSEMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde zekerheidsrecht bij faillissement advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde zekerheidsrechten advocaten.

Advocaat zekerheidsrechten bij faillissement

Krijgt u te maken met zekerheidsrecht bij faillissement en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde zekerheidsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zekerheidsrechten bij faillissement als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van zekerheidsrecht bij een faillissement.

Wat zijn de zekerheidsrechten bij faillissement?

Zekerheidsrechten dienen om ten behoeve van de inning van een vordering extra zekerheid te verkrijgen. Hierdoor kan het risico op een niet inbare vordering worden verminderd.

Welke zekerheidsrechten zijn er?

Het bekendste zekerheidsrecht is de hypotheek. De bank verstrekt een lening aan de koper van een woning, met als voorwaarde dat een hypotheekrecht op de woning komt te rusten. Wanneer de lening niet overeenkomstig de afspraken wordt afgelost, kan de bank gebruik maken van het hypotheekrecht. De woning wordt dan verkocht en de opbrengst wordt gebruikt om de vordering te voldoen.

Daarnaast zijn er echter nog andere zekerheidsrechten. Denk aan het pandrecht, eigendomsvoorbehoud, borgtocht en hoofdelijkheid. Dat zijn de meest gebruikte zekerheidsrechten.

Consequenties van een zekerheidsrecht

De wet- en regelgeving rondom zekerheidsrechten is erg complex van aard. Let daarom heel goed op hoe het zekerheidsrecht juridisch wordt aangekleed. Zowel voor de partij die het zekerheidsrecht wil ontvangen, als voor de partij die het recht verstrekt, heeft het recht grote consequenties. Het is belangrijk die goed op een rijtje te hebben. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u helpen met het vestigen van een zekerheidsrecht en de eventuele uitwinning daarvan.

Advocaat zekerheidsrecht bij een faillissement nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in zekerheidsrechten bij een faillissement in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de faillissementsrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren zekerheidsrechten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren zekerheidsrechten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend faillissementsrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN