•  
     

8 curator advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Curator advocaten

GESPECIALISEERDE CURATOR ADVOCATEN

Zoekt u een curator of gespecialiseerde advocaat bij een faillissement of beschermingsbewind? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocaten en curatoren.

Advocaat curator

Heeft u te maken met een faillissement of beschermingsbewind en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde curator? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van curatoren en advocaten. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een curator met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een curator?

Een curator is een bewindvoerder die door de rechter wordt aangewezen en als taak heeft de bezittingen van een natuurlijke of rechtspersoon te beheren.

Wanneer wordt een curator benoemd?

De curator wordt grofweg in twee verschillende situaties benoemd. Allereerst de bekendste situatie: in geval van faillissement. Wanneer een schuldenaar niet meer aan de betalingsverplichtingen kan voldoen, kan het faillissement worden uitgesproken. De gefailleerde is dan niet meer bevoegd over de boedel te beschikken; de curator moet het faillissement afhandelen en de boedel liquideren en verdelen. Hierbij worden niet de belangen van de gefailleerde behartigd, maar juist die van de schuldeisers.

Een andere situatie waarin een curator kan worden benoemd, is in geval van beschermingsbewind. Wanneer iemand wordt geacht niet voor zijn eigen belangen te kunnen opkomen, kan het beschermingsbewind worden uitgesproken. Daarmee zal de curator het beheer over de goederen van de te beschermen persoon overnemen. De curator behartigt daarmee de belangen van de persoon die onder bewind is gesteld.

Conflict met een curator

Wanneer u een conflict hebt met een curator, is het belangrijk een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Een curator wordt in het geval van een faillissement geacht de belangen van de schuldeisers te behartigen, waaraan u als schuldeiser bepaalde rechten kunt ontlenen. Een advocaat kan uw belangen daarbij optimaal behartigen.

Curator of advocaat nodig?

De vertoonde curatoren staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van curatoren gespecialiseerd in Nederland. Selecteer een regio om een curator in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende curator.

Advocaten en curatoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde curatoren zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en curatoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde curatoren.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN