19 curator advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 210,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 285,00 p/u

Curator advocaten

GESPECIALISEERDE CURATOR ADVOCATEN

Zoekt u een curator of gespecialiseerde advocaat bij een faillissement of beschermingsbewind? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocaten en curatoren.

Advocaat curator

Heeft u te maken met een faillissement of beschermingsbewind en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde curator? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van curatoren en advocaten. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een curator met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een curator?

Een curator is een bewindvoerder die door de rechter wordt aangewezen en als taak heeft de bezittingen van een natuurlijke of rechtspersoon te beheren.

Wanneer wordt een curator benoemd?

De curator wordt grofweg in twee verschillende situaties benoemd. Allereerst de bekendste situatie: in geval van faillissement. Wanneer een schuldenaar niet meer aan de betalingsverplichtingen kan voldoen, kan het faillissement worden uitgesproken. De gefailleerde is dan niet meer bevoegd over de boedel te beschikken; de curator moet het faillissement afhandelen en de boedel liquideren en verdelen. Hierbij worden niet de belangen van de gefailleerde behartigd, maar juist die van de schuldeisers.

Een andere situatie waarin een curator kan worden benoemd, is in geval van beschermingsbewind. Wanneer iemand wordt geacht niet voor zijn eigen belangen te kunnen opkomen, kan het beschermingsbewind worden uitgesproken. Daarmee zal de curator het beheer over de goederen van de te beschermen persoon overnemen. De curator behartigt daarmee de belangen van de persoon die onder bewind is gesteld.

Conflict met een curator

Wanneer u een conflict hebt met een curator, is het belangrijk een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Een curator wordt in het geval van een faillissement geacht de belangen van de schuldeisers te behartigen, waaraan u als schuldeiser bepaalde rechten kunt ontlenen. Een advocaat kan uw belangen daarbij optimaal behartigen.

Curator of advocaat nodig?

De vertoonde curatoren staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in werkzaamheden die een curator in Nederland uitvoert. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de curator van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en curatoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde curatoren zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en curatoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend curator advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN