•  
     

8 debiteur advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Debiteur advocaten

GESPECIALISEERDE DEBITEUR ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde debiteur advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat debiteur

Krijgt u te maken met een debiteur en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met debiteur zaken als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van debiteuren.

Wat is een debiteur?

Een debiteur is een schuldenaar, en is dus ten opzichte van een ander iets schuldig. Meestal wordt dit begrip gebruikt om aan te duiden wie er moet betalen voor geleverde goederen of diensten.

Gaat de debiteur betalen?

Iedere ondernemer zal bij het aangaan van een overeenkomst zichzelf bewust of onbewust de vraag stellen of de debiteur zal gaan betalen. Doet de debiteur dat niet, dan is het uiteraard beter om de opdracht te laten schieten. Bij kleine opdrachten zal de ondernemer hier wellicht niet te lang bij stilstaan. Bij grote opdrachten is het wellicht de moeite waard om zich wat meer te verdiepen in de betaalcapaciteit van de debiteur.

Zo kan bij de Kamer van Koophandel informatie worden ingewonnen over bedrijven die debiteur zijn. Ook het duidelijk vastleggen van de afspraken kan helpen om het risico op niet betalen te verminderen. Ook kan het helpen om heel goed op de verloopdata van facturen te letten. Is de factuur na de betaaltermijn nog niet verstreken, dan kan contact worden gezocht met de debiteur. Dat hoeft uiteraard niet direct per brief; in ieder geval wordt aangeraden om de toon vriendelijk te houden, met het oog op de toekomstige relatie.

Niet betalende debiteur

Wanneer een debiteur weigert te betalen, kunt u contact opnemen met een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Zij kunnen u helpen en de mogelijkheden bespreken om te proberen de factuur alsnog geïnd te krijgen.

Advocaat debiteur nodig?

De vertoonde debiteur specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in debiteuren zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren debiteuren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren debiteuren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde debiteur advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN