16 debiteur advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Nienke Kuipers
Nienke Kuipers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 240,00 p/u
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Debiteur advocaten

GESPECIALISEERDE DEBITEUR ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde debiteur advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat debiteur

Krijgt u te maken met een debiteur en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met debiteur zaken als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van debiteuren.

Wat is een debiteur?

Een debiteur is een schuldenaar, en is dus ten opzichte van een ander iets schuldig. Meestal wordt dit begrip gebruikt om aan te duiden wie er moet betalen voor geleverde goederen of diensten.

Gaat de debiteur betalen?

Iedere ondernemer zal bij het aangaan van een overeenkomst zichzelf bewust of onbewust de vraag stellen of de debiteur zal gaan betalen. Doet de debiteur dat niet, dan is het uiteraard beter om de opdracht te laten schieten. Bij kleine opdrachten zal de ondernemer hier wellicht niet te lang bij stilstaan. Bij grote opdrachten is het wellicht de moeite waard om zich wat meer te verdiepen in de betaalcapaciteit van de debiteur.

Zo kan bij de Kamer van Koophandel informatie worden ingewonnen over bedrijven die debiteur zijn. Ook het duidelijk vastleggen van de afspraken kan helpen om het risico op niet betalen te verminderen. Ook kan het helpen om heel goed op de verloopdata van facturen te letten. Is de factuur na de betaaltermijn nog niet verstreken, dan kan contact worden gezocht met de debiteur. Dat hoeft uiteraard niet direct per brief; in ieder geval wordt aangeraden om de toon vriendelijk te houden, met het oog op de toekomstige relatie.

Niet betalende debiteur

Wanneer een debiteur weigert te betalen, kunt u contact opnemen met een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Zij kunnen u helpen en de mogelijkheden bespreken om te proberen de factuur alsnog geïnd te krijgen.

Advocaat debiteur nodig?

De vertoonde debiteur specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in debiteur zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de debiteur advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren debiteuren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren debiteuren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend debiteur advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN