•  
     

3 schuldsanering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Schuldsanering advocaten

GESPECIALISEERDE SCHULDSANERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat schuldsanering? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten schuldsanering.

Advocaat schuldsanering

Krijgt u te maken met schuldsanering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde schuldsanering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met schuldsanering als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van schuldsanering.

Schuldsanering

Wanneer u niet langer aan de financiële verplichtingen kunt voldoen, kunt u een beroep doen op de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). U komt dan in een traject waarin getracht wordt uw problemen op te lossen en u uiteindelijk met een schone lei te laten beginnen.

Wat houdt de schuldsanering precies in?

Wanneer u een beroep doet op de schuldsanering, moet u aan een aantal eisen en voorwaarden voldoen. Ook wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie. Er wordt gekeken wat uw financiële problemen precies zijn en of deze niet nog via een minder heftige manier kunnen worden opgelost. Daarna wordt een persoonlijk plan opgesteld om maandelijks zoveel als mogelijk af te lossen op de bestaande schulden. Houdt u zich aan het plan, dan wordt na een bepaalde periode de rest van de schulden kwijtgescholden. U bent dan schuldenvrij, en kunt op die manier met een schone lei beginnen.

Geschillen omtrent de schuldsanering

Wanneer u in de schuldsanering zit, moet u zich heel strikt aan de gemaakte afspraken houden. Doet u dat niet, dan kan dat heftige consequenties hebben. Wordt u er onterecht van beschuldigd zich niet aan de gemaakte afspraken te hebben gehouden? Schakel dan een advocaat van Advocatenkantoren.nl in om u daartegen te verweren. Ook wanneer u juist meent dat een ander zich niet aan de gemaakte afspraken houdt, kunt u contact opnemen met een advocaat. Mogelijk zijn er andere manieren om de vorderingen te laten voldoen en zodoende alsnog te ontvangen waar u als schuldeiser recht op hebt.

Advocaat schuldsanering nodig?

De vertoonde schuldsanering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in schuldsanering in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat schuldsanering.

Advocaten en advocatenkantoren schuldsanering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren schuldsanering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde schuldsanering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN