19 schuldsanering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 210,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 285,00 p/u
Prenobe Bissessur Specialist
Prenobe Bissessur
Bissessur Legal
Westblaak 92 (3.23), 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u

Schuldsanering advocaten

GESPECIALISEERDE SCHULDSANERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat schuldsanering? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten schuldsanering.

Advocaat schuldsanering

Krijgt u te maken met schuldsanering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde schuldsanering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met schuldsanering als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van schuldsanering.

Schuldsanering

Wanneer u niet langer aan de financiële verplichtingen kunt voldoen, kunt u een beroep doen op de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). U komt dan in een traject waarin getracht wordt uw problemen op te lossen en u uiteindelijk met een schone lei te laten beginnen.

Wat houdt de schuldsanering precies in?

Wanneer u een beroep doet op de schuldsanering, moet u aan een aantal eisen en voorwaarden voldoen. Ook wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie. Er wordt gekeken wat uw financiële problemen precies zijn en of deze niet nog via een minder heftige manier kunnen worden opgelost. Daarna wordt een persoonlijk plan opgesteld om maandelijks zoveel als mogelijk af te lossen op de bestaande schulden. Houdt u zich aan het plan, dan wordt na een bepaalde periode de rest van de schulden kwijtgescholden. U bent dan schuldenvrij, en kunt op die manier met een schone lei beginnen.

Geschillen omtrent de schuldsanering

Wanneer u in de schuldsanering zit, moet u zich heel strikt aan de gemaakte afspraken houden. Doet u dat niet, dan kan dat heftige consequenties hebben. Wordt u er onterecht van beschuldigd zich niet aan de gemaakte afspraken te hebben gehouden? Schakel dan een advocaat van Advocatenkantoren.nl in om u daartegen te verweren. Ook wanneer u juist meent dat een ander zich niet aan de gemaakte afspraken houdt, kunt u contact opnemen met een advocaat. Mogelijk zijn er andere manieren om de vorderingen te laten voldoen en zodoende alsnog te ontvangen waar u als schuldeiser recht op hebt.

Advocaat schuldsanering nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in schuldsaneringen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de schuldsanering advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren schuldsanering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren schuldsanering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend schuldsanering advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN