•  
     

9 steunvordering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Steunvordering advocaten

GESPECIALISEERDE STEUNVORDERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde steunvordering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde steunvordering advocaten.

Advocaat steunvordering

Krijgt u te maken met een steunvordering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde steunvordering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met steunvorderingen als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een steunvordering.

Wat is een steunvordering?

Wanneer een crediteur een faillissement van een debiteur wil aanvragen, moet daarvoor sprake zijn van een opeisbare vordering die niet betaald wordt. Daarnaast moet sprake zijn van nog minstens één andere vordering die niet door de debiteur betaald wordt. Deze laatste vordering noemt men ook wel steunvordering. Wegens het pluraliteitsvereiste moet sprake zijn van meer dan één schuldeiser bij het aanvragen van een faillissement. De steunvordering dient om dit aan te tonen.

Steunvordering ter verificatie

De steunvordering dient enkel ter verificatie, zodat niet nodeloos een faillissement wordt aangevraagd. Daarom worden aan deze steunvordering niet zulke hoge eisen gedaan worden. Zo hoeft de steunvordering niet opeisbaar te zijn, hoeft de omvang van de vordering niet vast te staan en hoeft de vordering niet te bestaan uit de betaling van een geldsom. Wel moet de vordering reeds bestaan; een toekomstige vordering kan niet als steunvordering dienen, evenmin als een tweede vordering van dezelfde crediteur.

Ondersteunen van het faillissement?

In tegenstelling tot wat de naam misschien doet vermoeden, hoeft een steunvordering niet te betekenen dat de betreffende crediteur het verzoek om het faillissement daadwerkelijk steunt. Hij hoeft niet eens bekend te zijn met de faillissementsaanvraag. Het gaat er enkel om dat aangetoond wordt dat er meerdere schuldeisers zijn. Dat is het enige doel waartoe de steunvordering dient. Hierdoor zijn dus ook de lichtere eisen te verklaren.

Wilt u een steunvordering indienen of bent u op zoek naar een steunvordering? Neem dan contact op met de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij helpen u verder in het proces rondom een faillissement.

Advocaat steunvordering nodig?

De vertoonde steunvordering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in steunvorderingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat steunvordering.

Advocaten en advocatenkantoren steunvordering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren steunvordering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde steunvordering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN