17 steunvordering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Nienke Kuipers
Nienke Kuipers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 240,00 p/u
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Steunvordering advocaten

GESPECIALISEERDE STEUNVORDERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde steunvordering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde steunvordering advocaten.

Advocaat steunvordering

Krijgt u te maken met een steunvordering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde steunvordering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met steunvorderingen als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een steunvordering.

Wat is een steunvordering?

Wanneer een crediteur een faillissement van een debiteur wil aanvragen, moet daarvoor sprake zijn van een opeisbare vordering die niet betaald wordt. Daarnaast moet sprake zijn van nog minstens één andere vordering die niet door de debiteur betaald wordt. Deze laatste vordering noemt men ook wel steunvordering. Wegens het pluraliteitsvereiste moet sprake zijn van meer dan één schuldeiser bij het aanvragen van een faillissement. De steunvordering dient om dit aan te tonen.

Steunvordering ter verificatie

De steunvordering dient enkel ter verificatie, zodat niet nodeloos een faillissement wordt aangevraagd. Daarom worden aan deze steunvordering niet zulke hoge eisen gedaan worden. Zo hoeft de steunvordering niet opeisbaar te zijn, hoeft de omvang van de vordering niet vast te staan en hoeft de vordering niet te bestaan uit de betaling van een geldsom. Wel moet de vordering reeds bestaan; een toekomstige vordering kan niet als steunvordering dienen, evenmin als een tweede vordering van dezelfde crediteur.

Ondersteunen van het faillissement?

In tegenstelling tot wat de naam misschien doet vermoeden, hoeft een steunvordering niet te betekenen dat de betreffende crediteur het verzoek om het faillissement daadwerkelijk steunt. Hij hoeft niet eens bekend te zijn met de faillissementsaanvraag. Het gaat er enkel om dat aangetoond wordt dat er meerdere schuldeisers zijn. Dat is het enige doel waartoe de steunvordering dient. Hierdoor zijn dus ook de lichtere eisen te verklaren.

Wilt u een steunvordering indienen of bent u op zoek naar een steunvordering? Neem dan contact op met de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij helpen u verder in het proces rondom een faillissement.

Advocaat steunvordering nodig?

De vertoonde steunvordering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in steunvorderingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren steunvordering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren steunvordering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend steunvordering advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN