•  
     

3 faillissementsprocedure advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Faillissementsprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLISSEMENTSPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat faillissementsprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten faillissementsprocedures.

Advocaat faillissementsprocedure

Krijgt u te maken met een faillissementsprocedure en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde faillissementsprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsprocedures als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een faillissementsprocedure.

Wat is een faillissementsprocedure?

Een faillissementsprocedure dient om uiteindelijk de rechter zo ver te krijgen het faillissement uit te spreken. Maar hoe ziet die procedure er eigenlijk uit? En wie kan de procedure beginnen?

Hoe ziet de faillissementsprocedure er precies uit?

De procedure om een faillissement aan te vragen, is erg complex. Er zijn onderweg tal van mogelijkheden tot uitwijken. Uiteindelijk staat het belang van de schuldeisers centraal, zodat ter behartiging van diens belangen voor diverse opties kan worden gekozen.

Allereerst moet een verzoekschrift worden ingediend om het faillissement aan te vragen. Dit zal veelal gedaan worden door een schuldeiser die zijn vorderingen graag geïnd wil zien en meent te lang op betalingen te moeten wachten. Overigens is dit niet altijd de meest handige keuze; soms kan nog een betalingsregeling worden getroffen. Aangezien bij een faillissement in slechts zes procent van de gevallen een betaling aan de schuldeisers wordt gedaan, kan een betalingsregeling de voorkeur hebben.

Hierna kan de rechter de schuldenaar failliet verklaren. Er wordt dan een curator benoemd die de verdeling van de boedel regelt. Ook wordt een rechter-commissaris benoemd die toeziet op het handelen van de curator.

Verstrekkende gevolgen

Een faillissementsprocedure kan verstrekkende gevolgen hebben: zowel voor de schuldeiser als voor de schuldenaar. Schakel daarom tijdig een advocaat in voor deskundig advies op maat en voor advies over de procedure. U vindt ervaren advocaten op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat faillissementsprocedure nodig?

De vertoonde faillissementsprocedure specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in faillissementsprocedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat faillissementsprocedure.

Advocaten en advocatenkantoren faillissementsprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren faillissementsprocedure op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde faillissementsprocedure advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN