12 faillissementsprocedure advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Danish Siddiqui
Danish Siddiqui
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 275,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 295,00 p/u
Prenobe Bissessur Specialist
Prenobe Bissessur
Bissessur Legal
Westblaak 92 (3.23), 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 225,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u

Faillissementsprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLISSEMENTSPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat faillissementsprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten faillissementsprocedures.

Advocaat faillissementsprocedure

Krijgt u te maken met een faillissementsprocedure en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde faillissementsprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsprocedures als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een faillissementsprocedure.

Wat is een faillissementsprocedure?

Een faillissementsprocedure dient om uiteindelijk de rechter zo ver te krijgen het faillissement uit te spreken. Maar hoe ziet die procedure er eigenlijk uit? En wie kan de procedure beginnen?

Hoe ziet de faillissementsprocedure er precies uit?

De procedure om een faillissement aan te vragen, is erg complex. Er zijn onderweg tal van mogelijkheden tot uitwijken. Uiteindelijk staat het belang van de schuldeisers centraal, zodat ter behartiging van diens belangen voor diverse opties kan worden gekozen.

Allereerst moet een verzoekschrift worden ingediend om het faillissement aan te vragen. Dit zal veelal gedaan worden door een schuldeiser die zijn vorderingen graag geïnd wil zien en meent te lang op betalingen te moeten wachten. Overigens is dit niet altijd de meest handige keuze; soms kan nog een betalingsregeling worden getroffen. Aangezien bij een faillissement in slechts zes procent van de gevallen een betaling aan de schuldeisers wordt gedaan, kan een betalingsregeling de voorkeur hebben.

Hierna kan de rechter de schuldenaar failliet verklaren. Er wordt dan een curator benoemd die de verdeling van de boedel regelt. Ook wordt een rechter-commissaris benoemd die toeziet op het handelen van de curator.

Verstrekkende gevolgen

Een faillissementsprocedure kan verstrekkende gevolgen hebben: zowel voor de schuldeiser als voor de schuldenaar. Schakel daarom tijdig een advocaat in voor deskundig advies op maat en voor advies over de procedure. U vindt ervaren advocaten op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat faillissementsprocedure nodig?

De vertoonde faillissementsprocedure specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in faillissementsprocedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de faillissementsprocedure advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren faillissementsprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren faillissementsprocedure op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend faillissementsprocedure advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN