•  
     

3 schuldeiser advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Schuldeiser advocaten

GESPECIALISEERDE SCHULDEISER ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde schuldeiser advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat schuldeiser

Krijgt u te maken met een schuldeiser en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met schuldeisers bij faillissementen als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een schuldeiser bij faillissement.

Wat is een schuldeiser?

Een schuldeiser, ook wel crediteur genoemd, is een rechtssubject dat een prestatie kan eisen van de schuldenaar. Er zal veelal een overeenkomst bestaan tussen schuldeiser en schuldenaar. Wanneer beide partijen verplicht zijn iets te doen (bijvoorbeeld de ene partij moet het huis verven en de andere partij moet daar geld voor betalen) zijn beide partijen zowel schuldeiser als schuldenaar. De schilder moet immers schilderen (en is dus schuldenaar), en moet tegelijkertijd betaald worden (en is dus schuldeiser). De opdrachtgever moet betalen (en is dus schuldenaar), en heeft tegelijkertijd recht op het schilderen van zijn woning (en is dus schuldeiser). Wanneer één van de prestaties is voltooid, blijft er nog één prestatie over (bijvoorbeeld geld betalen), en is er dus sprake van één schuldenaar en één schuldeiser.

Vorderingen innen

Wanneer het niet lukt om de schuldenaar te laten betalen, kunt u de vordering uit handen geven. Meestal worden hier incassobureaus voor gebruikt. U kunt de vordering ook direct bij een advocaat neerleggen. De advocaat kan een Europese Betalingsbevelprocedure beginnen en zo heel snel een vonnis van de rechter verkrijgen. Hierna kan zelfs beslag worden gelegd om de vordering te innen. Dat kan dus al met al vrij snel gaan. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over deze procedure.

Schuldeiser in een faillissement

Een schuldeiser in een faillissement heeft veelal weinig kans om zijn vordering nog geïnd te zien worden. De kans op het voldoen van vorderingen in een faillissement is erg klein. Toch is het belangrijk om zich als schuldeiser bij de curator te melden. Mogelijk krijgt u nog een deel van de vordering voldaan.

Advocaat schuldeiser nodig?

De vertoonde schuldeiser specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in schuldeiser zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren schuldeiser

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren schuldeiseren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde schuldeiser advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN