•  
     

9 betalingsonmacht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Betalingsonmacht advocaten

GESPECIALISEERDE BETALINGSONMACHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde betalingsonmacht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde betalingsonmacht advocaten.

Advocaat betalingsonmacht

Krijgt u te maken met betalingsonmacht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat betalingsonmacht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met betalingsonmacht als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van betalingsonmacht.

Wat is betalingsonmacht?

Als een onderneming in financiële moeilijkheden verkeert en de werknemers niet meer kan betalen, is misschien sprake van blijvende betalingsonmacht of een failissement.

Wanneer is sprake van betalingsonmacht?

Gesproken wordt van blijvende betalingsonmacht wanneer aan één van de volgende vier voorwaarden is voldaan.

Allereerst kan sprake zijn van een door de rechter gegeven tijdelijk uitstel van betaling (surseance) en het aanwijzen van een financieel bewindvoerder.

Daarnaast kan sprake zijn van een faillissement, de curator neemt dan het financieel beheer over.

Ten derde kan sprake zijn van een door de rechter opgelegde schuldsaneringsregeling.

Ten slotte kan sprake zijn van een andere situatie waarbij u blijvend geen loon meer betaalt. Daarnaast moet sprake zijn van geen uitzicht op betalingsherstel, vrijwel alle werknemers die in deze situatie zitten, schuldeisers worden niet meer betaald en er is geen uitspraak van de rechter.

Melden bij het UWV

Wanneer een van bovenstaande vier vormen op uw situatie van toepassing is, kan dit gemeld worden bij het UWV. Het UWV neemt dan (een deel van) de betalingsverplichting over. Er moet dan echter wel een ontslagvergunning worden aangevraagd voor de werknemers. Bij een faillissement of schuldsaneringsregeling hoeft die vergunning niet te worden aangevraagd.

Meld dus tijdig betalingsonmacht bij het UWV. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u meer vertellen over de consequenties en andere randzaken van betalingsonmacht.

Advocaat betalingsonmacht nodig?

De vertoonde betalingsonmacht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in betalingsonmacht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende betalingsonmacht advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren betalingsonmacht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde betalingsonmacht advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde betalingsonmacht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN