•  
     

9 actio pauliana advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Actio pauliana advocaten

GESPECIALISEERDE ACTIO PAULIANA ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat actio pauliana? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten actio pauliana.

Advocaat Actio pauliana

Krijgt u te maken met actio pauliana en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde actio pauliana advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met actio pauliana als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van actio pauliana.

Wat is actio pauliana?

Een actio pauliana, ook wel pauliaanse vordering genoemd, is een bevoegdheid die de schuldeisers hebben. Deze bevoegdheid wordt ingesteld door de schuldeiser tegen een andere schuldeiser als bij een bepaalde rechtshandeling door de schuldenaar, overige schuldeisers zijn benadeeld. Dat klinkt erg onduidelijk, maar een voorbeeld kan het duidelijker maken. Wanneer een bedrijf op het punt staat failliet te gaan, kan de ondernemer besluiten om dure bedrijfsmachines tegen een spotprijs te verkopen. Het gevolg daarvan is dat de koper van de machines voordeel heeft behaald bij deze deal, terwijl de overige schuldeisers benadeeld zijn omdat de machines niet meer verkocht kunnen worden om hun vorderingen te voldoen.

Opkomen met een actio pauliana

Wanneer u meent een vordering op een failliet te hebben en sprake is van een benadeelde handeling, kunt u de actio pauliana instellen. Een advocaat kan u daarbij helpen. Uit onderzoek blijkt dat wanneer een curator vermoedt dat sprake is van schuldeisersbenadeling bij een rechtspersoon, dit in een derde van de gevallen leidt tot een opbrengst voor de schuldeisers. Wanneer het gaat over een faillietverklaring van een natuurlijke persoon, leidt dat in een vijfde van de gevallen tot een opbrengst voor de schuldeisers.

Beschermen tegen actio pauliana

Misschien wordt uw onderneming bedreigd met een actio pauliana. U hebt wellicht juist gehandeld en wordt beschuldigd voordeel te hebben genoten bij een deal met een failliet bedrijf. In dat geval is het raadzaam een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om te proberen te voorkomen dat de handeling wordt teruggedraaid.

Advocaat actio pauliana nodig?

De vertoonde actio pauliana specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in actio pauliana in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat actio pauliana.

Advocaten en advocatenkantoren actio pauliana

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren actio pauliana op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde actio pauliana advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN