22 renvooiprocedure advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 210,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u

Renvooiprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE RENVOOIPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat renvooiprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten renvooiprocedure.

Advocaat renvooiprocedure

Krijgt u te maken met een renvooiprocedure en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde renvooiprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met renvooiprocedures als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van renvooiprocedures.

Wat is een renvooiprocedure?

Wanneer een rechtspersoon of natuurlijke persoon failliet is verklaard, wordt een curator aangesteld. Deze curator zal proberen alle schuldeisers te verzamelen, te inventariseren welke vorderingen er zijn en de goederen van de failliet uitwinnen om de schulden zoveel als mogelijk te voldoen. Hiertoe is het uiteraard van belang dat de schuldeisers hun vorderingen tijdig bij de curator indienen. Het kan voorkomen dat een curator een ingediende vordering niet erkent. Dat kan om tal van redenen gebeuren. De rechter-commissaris die toezicht houdt op de afwikkeling van het faillissement zal de beide partijen doorverwijzen naar een renvooiprocedure. Daarin wordt de vordering nader onderzocht.

Hoe verloopt een renvooiprocedure?

In een renvooiprocedure zal de crediteur in een zogenaamde Conclusie van Eis moeten uitleggen waarom hij meent een vordering te hebben. Hij geeft dus aan op welke gronden de vordering rust en wat de vordering precies inhoudt. De debiteur, in dit geval de curator, zal aangeven waarom hij meent dat geen vordering bestaat, of waarom de vordering zijns inziens lager is. De rechter beoordeelt de zaak en oordeelt over het bestaan van de vordering en de hoogte daarvan.

Een renvooiprocedure beginnen

Het kan aan te raden zijn om bij betwisting van een vordering een renvooiprocedure te beginnen. Dat is echter niet altijd de beste manier. Soms wegen de kosten niet op tegen de risico’s. De advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u hierover voorlichten en aangeven wat voor u de beste keuze kan zijn.

Advocaat renvooiprocedure nodig?

De vertoonde renvooiprocedure specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in renvooiprocedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de renvooiprocedure advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren renvooiprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren renvooiprocedure op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN