15 flitsfaillissement advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 240,00 p/u
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Flitsfaillissement advocaten

GESPECIALISEERDE FLITSFAILLISSEMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat flitsfaillissement? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten flitsfaillissement.

Advocaat flitsfaillissement

Heeft u te maken met een flitsfaillissement en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde flitsfaillissement advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met flitsfaillissementen als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van flitsfaillissementen.

Wat is een flitsfaillissement?

Een flitsfaillissement heeft het doel een snelle doorstart van de onderneming mogelijk te maken. Doordat de doorstart snel plaats kan vinden, kan paniek worden voorkomen. Door die paniek kan het immers gebeuren dat leveranciers niet meer met de onderneming in zee willen gaan en openstaande vorderingen opeisen, dat klanten niets meer kopen en snel nog cadeaubonnen en dergelijke gaan inleveren, enzovoorts. Daardoor kan een faillissement onafwendbaar zijn en een doorstart onmogelijk worden.

Nadelen aan het flitsfaillissement

In de politiek is veel kritiek op het flitsfaillissement. Men is bang dat het flitsfaillissement wordt gebruikt om snel van personeel af te komen en openstaande vorderingen kwijt te raken. Uiteraard zijn er diverse waarborgen om er voor te zorgen dat het flitsfaillissement niet voor dergelijke doeleinden misbruikt kan worden.

Flitsfaillissement aanvragen

Wilt u een flitsfaillissement aanvragen? Of wilt u weten wat de kansen op een snelle doorstart na een faillissement zijn? Neem daarvoor contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Ook als u meent te zijn benadeeld doordat een schuldenaar van u plots een flitsfaillissement heeft aangevraagd en in afgeslankte vorm een doorstart maakt, kunt u advies vragen aan een ervaren advocaat. Een flitsfaillissement moet namelijk aan tal van regels voldoen, zodat het zeker geen kwaad kan om na te gaan of de procedure wel juist is uitgevoerd.

Advocaat flitsfaillissement nodig?

De vertoonde flitsfaillissement specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in flitsfaillissementen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de flitsfaillissement advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren flitsfaillissement

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren flitsfaillissement op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend flitsfaillissement advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN