11 faillietverklaring advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Prenobe Bissessur Specialist
Prenobe Bissessur
Bissessur Legal
Westblaak 92 (3.23), 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Wim Litjens Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Faillietverklaring advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLIETVERKLARING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat faillietverklaring? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten faillietverklaring.

Advocaat faillietverklaring

Heeft u te maken met een faillietverklaring en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde faillietverklaring advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillietverklaringen als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van faillietverklaringen.

Faillietverklaring

Wie een betalingsverplichting aangaat, moet betalen. Dat is in ieder geval het uitgangspunt. Zonder dat uitgangspunt zou het heel lastig worden om nog normaal met partijen te handelen. Toch zijn er gevallen waarin niet aan die betalingsverplichting wordt voldaan. Want stel dat de schuldenaar wel wil betalen maar niet meer kan betalen? Wat dan? U kunt dan mogelijk de schuldenaar failliet laten verklaren. Toch is dat lang niet altijd de gunstigste optie.

Alternatieven voor faillietverklaring

Wanneer een natuurlijke of rechtspersoon failliet verklaard wordt, neemt de kans dat nog betaald wordt enorm af. Uit onderzoek blijkt dat uiteindelijk in 6 procent van de gevallen nog een betaling wordt gedaan aan de schuldeisers. In een nog kleiner deel worden uiteindelijk de vorderingen volledig voldaan. Soms is het verstandiger om voor het aanvragen van een faillissement te trachten een betalingsregeling overeen te komen. Misschien worden de tijden wel beter en kan het bedrijf over een paar maanden wel weer aan de betalingsverplichtingen voldoen. Daarmee kan het bedrijf gered worden en voorkomt u dat u de vorderingen moet afschrijven.

Procedure van faillietverklaring

Wilt u alsnog een onderneming of natuurlijke persoon failliet laten verklaren? Neem dan contact op met de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij kunnen u met raad en daad terzijde staan en adviseren over de gang van zaken.

Advocaat faillietverklaring nodig?

De vertoonde faillietverklaring specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in faillietverklaringen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de faillietverklaring advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren faillietverklaring

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren faillietverklaring op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend faillietverklaring advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •