17 crediteurenakkoord advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Nienke Kuipers
Nienke Kuipers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 240,00 p/u
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Crediteurenakkoord advocaten

GESPECIALISEERDE CREDITEURENAKKOORD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij een crediteurenakkoord? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten crediteurenakkoord.

Advocaat crediteurenakkoord

Krijgt u te maken met een crediteurenakkoord en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde crediteurenakkoord advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met crediteurenakkoorden als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een crediteurenakkoord.

Wat is een crediteurenakkoord?

Wanneer een schuldenaar in financiële nood verkeert, kan contact worden gezocht met de schuldeiser. Soms wordt hierbij afgesproken dat een deel van de vordering wordt betaald, en het resterende deel van de vordering wordt kwijtgescholden. Op welke manier het akkoord wordt gesloten, is ter bepaling van beide partijen. Veelal zal het om de betaling van een geldbedrag gaan, maar er kunnen ook andere manieren van betaling plaatsvinden. Denk aan de vestiging van een zekerheidsrecht of het aanbieden van aandelen in de onderneming.

Voordelen van een crediteurenakkoord

Bij een crediteurenakkoord komen diverse voordelen aan bod voor zowel schuldeiser als schuldenaar. Een schuldenaar zal graag van de schuld af willen zijn; deze schuld kan soms als een zwaard van Damocles boven het hoofd van de schuldenaar hangen en bij executie het einde van de onderneming betekenen. Een schuldeiser zal liever een deel van de vordering voldaan zien, dan dat hij een concurrente positie inneemt bij een eventueel faillissement; de kans dat hij dan nog geld terugziet is gering.

Geschillen omtrent crediteurenakkoord

In sommige gevallen is de vaststelling van een crediteurenakkoord verplicht. De rechter kan deze vaststellen en jegens alle schuldeisers verbindend verklaren. In deze gevallen is veelal ook de Belastingdienst betrokken. De Belastingdienst zal veelal een groter deel opeisen dan de overige schuldeisers. Om te zorgen dat alles volgens de regels verloopt, is het inschakelen van een advocaat van Advocatenkantoren.nl vaak een verstandige zet.

Advocaat crediteurenakkoord nodig?

De vertoonde crediteurenakkoord specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in crediteurenakkoorden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de crediteurenakkoord advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren crediteurenakkoord

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren crediteurenakkoord op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend crediteurenakkoord advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN