•  
     

3 bedrijfsfaillissement advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bedrijfsfaillissement advocaten

GESPECIALISEERDE BEDRIJFSFAILLISSEMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bedrijfsfaillissement? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bedrijfsfaillissement.

Advocaat bedrijfsfaillissement

Krijgt u te maken met een faillissement van een bedrijf en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bedrijfsfaillissement advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsrecht als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bedrijfsfaillissement.

Faillissement van bedrijf

Een faillissement heeft voor tal van partijen verstrekkende gevolgen. Allereerst zijn er natuurlijk de schuldeisers die hun kansen op volledige voldoening van de openstaande vorderingen zien afnemen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 94 procent van de vorderingen bij een faillissement in het geheel niet wordt voldaan. Daarnaast zijn er de werknemers die ineens op straat staan en geen werk meer hebben. Ten slotte zijn er nog de bestuurders van de betreffende organisatie die er wellicht alles aan hebben gedaan om de organisatie van de ondergang te redden, maar daar niet in geslaagd zijn. Het is daarom van groot belang dat een faillissement op de juiste manier wordt afgehandeld. Een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl kan daar goed bij van pas komen.

Behartiging van de juiste belangen

Een advocaat behartigt uiteraard de belangen van de cliënt die hem of haar inschakelt. Zo kan de advocaat van de schuldeisers trachten de kans op voldoening van de vorderingen zo groot mogelijk te maken. De advocaat van de bestuurders kan proberen te voorkomen dat de bestuurders privé aansprakelijk worden gesteld voor het faillissement.

Deskundig advies op maat

Een advocaat zal de cliënt van deskundig advies op maat voorzien. De cliënt weet dan precies wat de gevolgen zijn of kunnen zijn van een faillissement en hoe daartegen nog kan worden opgetreden. De advocaat heeft uiteraard de belangen van zijn of haar cliënt voorop staan, zodat die belangen het beste behartigd kunnen worden.

Advocaat bedrijfsfaillissement nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bedrijfsfaillissementen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bedrijfsfaillissement.

Advocaten en advocatenkantoren bedrijfsfaillissementen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bedrijfsfaillissement op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bedrijfsfaillissement advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN