12 bedrijfsfaillissement advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Prenobe Bissessur Specialist
Prenobe Bissessur
Bissessur Legal
Westblaak 92 (3.23), 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Wim Litjens Specialist

Bedrijfsfaillissement advocaten

GESPECIALISEERDE BEDRIJFSFAILLISSEMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bedrijfsfaillissement? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bedrijfsfaillissement.

Advocaat bedrijfsfaillissement

Krijgt u te maken met een faillissement van een bedrijf en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bedrijfsfaillissement advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsrecht als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bedrijfsfaillissement.

Faillissement van bedrijf

Een faillissement heeft voor tal van partijen verstrekkende gevolgen. Allereerst zijn er natuurlijk de schuldeisers die hun kansen op volledige voldoening van de openstaande vorderingen zien afnemen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 94 procent van de vorderingen bij een faillissement in het geheel niet wordt voldaan. Daarnaast zijn er de werknemers die ineens op straat staan en geen werk meer hebben. Ten slotte zijn er nog de bestuurders van de betreffende organisatie die er wellicht alles aan hebben gedaan om de organisatie van de ondergang te redden, maar daar niet in geslaagd zijn. Het is daarom van groot belang dat een faillissement op de juiste manier wordt afgehandeld. Een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl kan daar goed bij van pas komen.

Behartiging van de juiste belangen

Een advocaat behartigt uiteraard de belangen van de cliënt die hem of haar inschakelt. Zo kan de advocaat van de schuldeisers trachten de kans op voldoening van de vorderingen zo groot mogelijk te maken. De advocaat van de bestuurders kan proberen te voorkomen dat de bestuurders privé aansprakelijk worden gesteld voor het faillissement.

Deskundig advies op maat

Een advocaat zal de cliënt van deskundig advies op maat voorzien. De cliënt weet dan precies wat de gevolgen zijn of kunnen zijn van een faillissement en hoe daartegen nog kan worden opgetreden. De advocaat heeft uiteraard de belangen van zijn of haar cliënt voorop staan, zodat die belangen het beste behartigd kunnen worden.

Advocaat bedrijfsfaillissement nodig?

De vertoonde bedrijfsfaillissement specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bedrijfsfaillissementen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bedrijfsfaillissement advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bedrijfsfaillissementen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bedrijfsfaillissement op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend bedrijfsfaillissement advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN