11 doorstart na faillissement advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Prenobe Bissessur Specialist
Prenobe Bissessur
Bissessur Legal
Westblaak 92 (3.23), 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Wim Litjens Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Doorstart na faillissement advocaten

GESPECIALISEERDE DOORSTART NA FAILLISSEMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een doorstart na faillissement? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat doorstart na faillissement

Krijgt u te maken met een doorstart na een faillissement en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsrecht als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een doorstart na faillissement.

Doorstart na faillissement

Wanneer een bedrijf failliet is gegaan, kan mogelijk nog een doorstart plaatsvinden. Het betreffende bedrijf laat dan overtollige werknemers en aanwezige schulden achter en kan zo weer met een schone lei beginnen. De gedachte daarachter is dat de vorderingen in de failliet zo goed mogelijk worden voldaan. In de praktijk houdt dat dus in dat wanneer een onderneming failliet is verklaard, de curator de winstgevende delen van de onderneming probeert te verkopen. Daarmee wordt de grootste winst behaald bij de verkoop, en kan een deel van de werknemers in dienst blijven. De schade wordt daarmee dus beperkt. Maar tegelijkertijd kan het voor schuldeisers en de overige werknemers heel onrechtvaardig voelen: de onderneming gaat immers door zonder hen aan boord mee te nemen.

Ageren tegen een doorstart

Wanneer u het niet eens bent met een doorstart, kunt u daarmee mogelijk terecht bij de curator. De curator behartigt namelijk de belangen van de schuldeisers en moet dat op een correcte en zorgvuldige manier doen. Gebeurt dat niet, dan kan daar mogelijk tegen worden opgetreden. Er moet echter rekening mee worden gehouden dat een curator een zo groot mogelijke opbrengst van de failliet wil bewerkstelligen. Soms is de verkoop van winstgevende bedrijfstakken en daarmee het mogelijk maken van een doorstart daarbij onvermijdelijk. Win daarom altijd deskundig advies in van de advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Na een doorstart

Na een doorstart moet het faillissement alsnog verder worden afgerond. De winstgevende delen zijn verkocht, net zoals ieder ander deel van de boedel verkocht kan worden. De failliete onderneming blijft dus achter en het faillissement wordt dan ook door de curator op de gewone manier verder afgehandeld.

Advocaat voor een doorstart nodig?

De vertoonde doorstart na faillissement specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in doorstarten na een faillissement in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de doorstart na faillissement advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren doorstart na faillissement

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •