1 bodembeslag advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bodembeslag advocaten

GESPECIALISEERDE BODEMBESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bodembeslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bodembeslag.

Advocaat bodembeslag

Krijgt u te maken met bodembeslag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bodembeslag advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het bodembeslag als expertise. Het beslag en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van bodembeslag.

Wat is bodembeslag?

In het Nederlandse beslagrecht geldt het beginsel dat niet zomaar beslag kan worden gelegd op eigendommen van een derde die verder niets met de zaak te maken heeft. Een uitzondering hierop vormt het bodembeslag. Bij een dergelijk beslag kan alles wat zich bij de onderneming bevindt waar beslag gelegd wordt, in het beslag vallen. Men zegt ook wel dat alles wat zich op de bodem van de onderneming bevindt, in het beslag valt; vandaar ook het begrip ‘bodembeslag’.

Bodembeslag door de Belastingdienst

Het leggen van bodembeslag is in het leven geroepen voor de Belastingdienst om er voor te zorgen dat zogenaamde zakelijke schulden (bijvoorbeeld loon- en omzetbelasting) geïnd kunnen worden. Hiermee wordt beslag gelegd op alles wat zich bij een onderneming bevindt, dus ook zaken die onder eigendomsvoorbehoud geleverd zijn of zaken waar een pandrecht op rust. Het gaat hier niet om alle goederen, maar om goederen die dienstbaar zijn aan ‘de bodem’, dus aan de onderneming waar beslag wordt gelegd.

Red uw goederen!

Het is van belang om bij een dreigend of reeds gelegd bodembeslag zo snel mogelijk actie te ondernemen om uw goederen veilig te stellen. Misschien is het nog niet te laat om de goederen terug te krijgen. Treedt u niet op tijd op, dan kan het zijn dat u uw goederen verliest. Zo is het mogelijk om zaken die uw eigendom zijn, door de Belastingdienst te laten ontzien. U moet dan wel op tijd optreden, waar de advocaten van Advocatenkantoren.nl u uiteraard mee kunnen helpen.

Advocaat bodembeslag nodig?

De vertoonde bodembeslag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een bodembeslag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bodembeslag advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bodembeslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bodembeslag op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend bodembeslag advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •