1 beslaggeschil advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Beslaggeschil advocaten

GESPECIALISEERDE BESLAGGESCHIL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij een beslaggeschil? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde beslaggeschil advocaten.

Advocaat beslaggeschil

Krijgt u te maken met een beslaggeschil en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een beslaggeschil.

Wat is een beslaggeschil?

Bij een beslaglegging zijn altijd minimaal twee partijen betrokken. Er is een beslaglegger die het beslag op goederen legt, en er is een beslagene, wiens goederen het betreft. Er kan daarnaast ook nog een zogenaamde derde-beslagene zijn, als die derde de goederen van de beslagene onder zich houdt. Tussen deze twee of drie partijen kunnen tal van conflicten rijzen. Veelal is een beslaglegging geen vrolijke gebeurtenis, zodat de spanningen toch al op scherp staan.

Verschillende perspectieven

Het is voor de beslaglegger van groot belang dat het beslag blijft liggen. Er is een vordering die niet betaald wordt, zodat de beslaglegging een extra zekerheid vormt. Wanneer het beslag verdwijnt, is daarmee soms ook helemaal de kans op betaling verkeken. Daar tegenover staat het perspectief van de beslagene. Hij wil gewoon van zijn spullen gebruik kunnen maken, een bankrekening gebruiken, enzovoorts. Bovendien kan een beslag de doodsteek zijn van een onderneming. Er kunnen geen betalingen meer gedaan worden, dus ook de crediteuren kunnen niet meer betaald worden. De belangen zijn al met al groot, waardoor het inschakelen van een advocaat van Advocatenkantoren.nl ten zeerste de aanbeveling verdient.

Verrassingseffect bij conservatoir beslag

Vooral bij conservatoir beslag is er een verrassingseffect. De beslagene weet niet dat de beslaglegger op het punt staat om beslag te leggen op zijn goederen. Dat moet ook niet, want dan bestaat de kans dat de spullen aan het beslag worden onttrokken. Geld kan nog snel naar een andere rekening worden overgemaakt, een schilderij kan verstopt worden en machines kunnen snel verkocht en teruggeleaset worden zodat ze niet meer in eigendom zijn van de beslagene. Een kundige advocaat zal de juiste mogelijkheden op een rij zetten en met het beslag een zo groot mogelijk effect proberen te sorteren. Schakel daarom altijd tijdig een ervaren advocaat in.

Advocaat beslaggeschil nodig?

De vertoonde beslaggeschil specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in beslaggeschillen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de beslaggeschil advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren beslaggeschil

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend beslaggeschil advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •