•  
     

7 bankbeslag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Roxy de Weijer Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bankbeslag advocaten

GESPECIALISEERDE BANKBESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een beslag op de bankrekening? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bankbeslag advocaten.

Advocaat bankbeslag

Krijgt u te maken met een beslag op een bankrekening en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een bankbeslag.

Wat houdt een bankbeslag in?

Indien vorderingen niet tijdig worden voldaan, kan bankbeslag worden gelegd. Hierbij wordt, zoals het woord al aangeeft, beslag gelegd bij de bank, dus op een bankrekening.

Wat valt precies onder het bankbeslag?

Op het moment dat bankbeslag wordt gelegd, valt het volledige banksaldo onder het beslag. De hoogte van de vordering is daarbij niet relevant. Is de vordering duizend euro en bedraagt het banksaldo een miljoen euro, dan valt alsnog het volledige miljoen onder het beslag.

Onder het beslag valt enkel het tegoed dat op het moment van beslaglegging op de bankrekening staat. Geld dat een minuut later wordt gestort, valt niet onder het beslag. Omdat dit het verschil kan maken tussen een wel of niet succesvol gelegd beslag, wordt veelal een aantal malen op dezelfde dag beslag gelegd. Wanneer het salaris op een vaste dag in de maand gestort wordt, kan het raadzaam zijn om die dag elk uur beslag te laten leggen. Het salaris valt dan sowieso onder het beslag, tenzij het net voor de beslaglegging wordt overgemaakt naar een andere rekening. Wanneer het saldo negatief is, heeft het beslag geen effect. Een eventuele mogelijkheid tot rood staan wordt eveneens niet gebruikt.

De verdere procedure

De deurwaarder zal behalve de schuldenaar ook de bank informeren over het bankbeslag. De bank moet namelijk het beslag uitvoeren. De bank houdt het geld vier weken vast, en stort vervolgens het saldo, of het bedrag van de vordering als dat minder is, naar de rekening van de deurwaarder. Hiermee wordt de vordering voldaan.

Advocaat bankbeslag nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bankbeslag zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren beslag op bankrekening

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bankbeslag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN