0 hoger beroep advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Hoger beroep advocaten

GESPECIALISEERDE HOGER BEROEP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een hoger beroep? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde hoger beroep advocaten.

Advocaat hoger beroep

Wilt u in hoger beroep gaan of gaat de tegenpartij in hoger beroep gaan en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met veel expertise en ervaring in hoger beroep zaken. Het Nederlands recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een hoger beroep.

Hoger beroep

Wanneer de rechter een uitspraak heeft gedaan, is daarmee in principe de zaak afgedaan. In principe, want er is nog een mogelijkheid om hoger beroep in te stellen. Hiermee zal een andere rechter opnieuw naar de zaak kijken en bezien of alles goed is gegaan.

Wanneer is hoger beroep mogelijk?

Wanneer de rechtbank uitspraak heeft gedaan, is het in principe altijd mogelijk om hoger beroep in te stellen. Dit kan sowieso wanneer u bent veroordeeld voor een misdrijf. Wanneer u bent veroordeeld voor een overtreding, is hoger beroep enkel mogelijk wanneer u bent veroordeeld tot een geldboete van minimaal 50 euro of een andere straf of maatregel opgelegd hebt gekregen. Is niet aan deze eisen voldaan, dan is hoger beroep niet mogelijk. Ook wanneer al hoger beroep is ingesteld, is een nóg hoger beroep (cassatie) niet altijd mogelijk. Uw advocaat kan u hier meer over vertellen. U vindt deze op Advocatenkantoren.nl.

De procedure van hoger beroep

Hoger beroep kan op verschillende manieren worden ingesteld, waaronder door een advocaat en door uzelf, en door de officier van justitie. Vervolgens zal een zitting plaatsvinden waarin wordt gevraagd naar de redenen voor hoger beroep.

Veel mensen leven met de gedachte dat hoger beroep een eindeloze procedure oplevert. Dat valt in de praktijk wel mee. De gemiddelde doorlooptijd voor een procedure in hoger beroep bedraagt 271 dagen, oftewel 9 maanden. Uiteraard kunnen daar uitschieters omhoog bij zitten.

Advocaat voor een hoger beroep nodig?

De vertoonde hoger beroep specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in hoger beroep in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde hoger beroep advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN