1 bewijsbeslag advocaat
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bewijsbeslag advocaten

GESPECIALISEERDE BEWIJSBESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bewijsbeslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bewijsbeslag advocaten.

Advocaat bewijsbeslag

Wilt u een beslag op bewijs aanvragen of krijgt u hiermee te maken en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij bewijsbeslag.

Wat is bewijsbeslag?

Gelijk hebben is één, gelijk krijgen is een tweede. Zeker in een juridische procedure kan het nogal lastig zijn om iets bewezen te krijgen. Het kan ook gebeuren dat de wederpartij over bewijs beschikt, maar dit niet wil geven. De reden daarvoor kan logisch zijn: het bewijs kan in het nadeel van de wederpartij zijn. U kunt dan veelal onmogelijk bij de bewijsstukken komen. Een oplossing daarvoor is bewijsbeslag. Er wordt dan conservatoir beslag gelegd op de goederen, waarmee ze in bewaring worden genomen. Doordat het beslag conservatoir is, heeft de wederpartij niet de gelegenheid om de bewijsstukken te vernietigen of te verbergen.

Bewijsbeslag is slechts beslag

Van belang te weten is dat bewijsbeslag enkel mag dienen als beslag. Het is een bewijsbeslag, niet een bewijsinzage, bewijsafgifte of bewijsafschrift. U hebt dus niet het recht om de bewijsmiddelen in te zien. Ook mag u niet bij het bewijsbeslag aanwezig zijn en wordt niet uitvoerig verteld wat allemaal in beslag is genomen.

De eisen voor bewijsbeslag

Er worden flinke eisen gesteld aan bewijsbeslag. Wanneer het beslag goederen in de woning betreft, moet het privéleven van de betreffende persoon zoveel mogelijk worden gerespecteerd. Ook moet er een rechtmatig belang voor het beslag bestaan en moet een gegronde vrees bestaan dat de bewijsstukken kwijt gemaakt worden wanneer geen beslag wordt gelegd. Ook moet bewijsvoering niet op een andere manier plaats kunnen vinden. Er zijn dus nogal wat eisen, waaruit duidelijk wordt dat bewijsbeslag niet zomaar gelegd kan worden. Neem altijd contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over de procedure omtrent beslaglegging.

Advocaat voor beslag op bewijs nodig?

De vertoonde bewijsbeslag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een bewijsbeslag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bewijsbeslag advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bewijsbeslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend bewijsbeslag advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •