7 derdenbeslag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Roxy de Weijer Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Derdenbeslag advocaten

GESPECIALISEERDE DERDENBESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een derdenbeslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde derdenbeslag advocaten.

Advocaat derdenbeslag

Krijgt u te maken met een derdenbeslag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning in het geval van een derdenbeslag.

Wat is een derdenbeslag?

Bij normaal beslag wordt er door een beslaglegger, de schuldeiser, beslag gelegd op de goederen of vorderingen van de beslagene, die de schuldenaar zal zijn. In geval van een derdenbeslag wordt beslag gelegd op goederen of vorderingen bij een derde. Dat klinkt ingewikkeld, maar valt in feite nog wel mee. Een veel voorkomende vorm van derdenbeslag is die waarbij beslag wordt gelegd op een bankrekening. Dat is een vordering die de schuldenaar op de bank heeft: de bank is de schuldenaar immers het saldo verschuldigd. Een ander voorbeeld is loonbeslag of beslag op een uitkering.

Beslagvrije voet

In geval van beslag op loon of uitkering, is sprake van een zogenaamde beslagvrije voet. Dit is het bedrag waarop geen beslag kan worden gelegd, om te voorkomen dat iemand privé helemaal in de problemen komt wanneer er beslag wordt gelegd. De beslagvrije voet is niet groot; het bedraagt in beginsel 90 procent van de netto bijstandsnorm. Alles boven de beslagvrije voet moet de derde beslagene afdragen aan de beslaglegger. Hieronder vallen dus ook bonussen, vakantiegeld, een dertiende maand en een winstdelingsregeling.

Wanneer beslag leggen?

Het tijdstip waarop beslag wordt gelegd, kan erg belangrijk zijn. Een beslag wordt namelijk op een specifiek tijdstip gelegd, en zeker bij bankbeslag wil je dat er zoveel mogelijk onder het beslag valt. Veelal wordt beslag gelegd net wanneer het salaris is gestort. Voor de beslagene is dit uiteraard extra zuur, omdat hij of zij het salaris ook nodig zal hebben. Schakel daarom altijd zowel als beslaglegger als als beslagene een deskundige advocaat van Advocatenkantoren.nl in.

Advocaat derdenbeslag nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in derdenbeslag zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren derdenbeslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde derdenbeslag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •