1 conservatoir beslag advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Conservatoir beslag advocaten

GESPECIALISEERDE CONSERVATOIR BESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat conservatoir beslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde conservatoir beslag advocaten.

Advocaat conservatoir beslag

Krijgt u te maken met een conservatoir beslag of wilt u een conservatoir beslag opheffen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een conservatoir beslag.

Wat is een conservatoir beslag?

Conservatoir beslag wordt gelegd zonder dat hiertoe een executoriale titel nodig is. De rechter keurt enkel in grote lijnen of de vordering waarvoor beslag wordt aangevraagd er geloofwaardig uitziet, maar doet niet meer dan dat. De rechter controleert dus niet uitvoerig of het beslag wel terecht wordt gelegd. De wederpartij wordt ook niet gehoord, zodat voor wederhoor in dit stadium geen ruimte is.

Verrassingseffect

Een belangrijk onderdeel van het conservatoir beslag is het verrassingseffect. De beslagene weet niet dat er beslag wordt gelegd. Hij weet dat pas op het moment dat het beslag daadwerkelijk is gelegd. Hiermee wordt voorkomen dat de wederpartij snel de goederen of het vermogen aan het beslag onttrekt. Wanneer beslag wordt gelegd bij een onderneming, is het aan te raden om dit net voor het uitbetalen van de salarissen te doen, of net nadat een flinke factuur is betaald. Wanneer de partij hiervan op de hoogte gesteld wordt, kan het geld uiteraard snel naar een andere rekening worden overgemaakt of kan de klant worden gevraagd de factuur op een ander rekeningnummer te voldoen. Het verrassingseffect is dus belangrijk om de effectiviteit te garanderen.

Onterecht gelegd beslag

Het kan zijn dat een beslag onterecht wordt gelegd. Bijvoorbeeld omdat de vordering helemaal niet bestaat. In dat geval is de beslaglegger aansprakelijk voor de door het beslag ontstane schade. Deze moet dan ook vergoed worden. Meent u dat bij u onterecht beslag is gelegd, of wordt u ervan beschuldigd onterecht beslag te hebben gelegd? Neem contact op met één van de advocaten van Advocatenkantoren.nl voor deskundig advies op maat.

Advocaat conservatoir beslag nodig?

De vertoonde conservatoir beslag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een conservatoir beslag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de conservatoir beslag advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren conservatoir beslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend conservatoir beslag advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •