•  
     

1 executoriaal beslag advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Executoriaal beslag advocaten

GESPECIALISEERDE EXECUTORIAAL BESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat executoriaal beslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde executoriaal beslag advocaten.

Advocaat executoriaal beslag

Krijgt u te maken met een executoriaal beslag of wilt u een executoriaal beslag opheffen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een executoriaal beslag.

Wat is executoriaal beslag?

Bij een executoriaal beslag is er doorgaans een juridische procedure gevoerd, maar wil de schuldenaar nog steeds niet betalen. Het is in dit geval mogelijk om het vonnis aan een deurwaarder te overhandigen en deze executoriaal beslag te lagen leggen. De deurwaarder zal dus daadwerkelijk beslag leggen op spullen en deze verkopen. De rechter heeft al over de rechtmatigheid van het beslag geoordeeld, zodat dit verder niet meer aan de orde is. De enige manier om beslag te voorkomen, is om in dit stadium zo spoedig mogelijk te betalen of een betalingsregeling te treffen.

Alle regels volgen

Om te voorkomen dat een partij in later stadium aansprakelijk wordt gehouden voor ontstane schade ten gevolge van het beslag, is het uiteraard ten zeerste aan te raden om goed uit te laten zoeken wat precies de relevante wet- en regelgeving is. Een deurwaarder moet aan tal van regels voldoen en mag ook niet zomaar overal beslag op leggen. Ook moet de schuldenaar na de betekening van de executoriale titel (wat dus meestal een vonnis van de rechter is) nog een korte tijd krijgen om alsnog te betalen. In sommige gevallen mag deze periode achterwege blijven.

Van conservatoir naar executoriaal beslag

Wanneer conservatoir beslag is gelegd, moet binnen een bepaalde periode een bodemprocedure plaatsvinden. Daarbij wordt het beslag weer opgeheven of voortgezet in executoriaal beslag. Het is dus zaak om hiertegen verweer te voeren wanneer u te maken hebt met naar uw mening onterecht gelegd beslag. Wanneer het beslag eenmaal executoriaal is, kan daar weinig meer tegen gedaan worden.

Advocaat executoriaal beslag nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in executoriaal beslag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren executoriaal beslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde executoriaal beslag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN