1 beslag opheffen advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Beslag opheffen advocaten

GESPECIALISEERDE BESLAG OPHEFFEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het opheffen van beslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde beslag opheffen advocaten.

Advocaat beslag opheffen

Wilt u een beslag opheffen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het opheffen van een beslag.

Opheffen van een beslag

Er zijn twee soorten beslag, namelijk conservatoir beslag en executoriaal beslag. Het eerste beslag is eigenlijk een soort ‘reserveringsbeslag’. Hierbij wordt beslag gelegd om te zorgen dat spullen of geld niet wordt kwijt gemaakt. Het voorkomt dat een schuldenaar snel zijn geld naar een andere bankrekening overstuurt, een duur schilderij verkoopt aan een ander of spullen verstopt. Wanneer conservatoir beslag is gelegd, moet binnen een bepaalde periode een bodemprocedure worden gevoerd, waarin wordt bepaald of het beslag ook executoriaal kan worden. Een executoriaal beslag kan uitgevoerd worden door de deurwaarder. Hierbij kunnen spullen verkocht worden en wordt met de opbrengst de schuld voldaan.

Conservatoir beslag opheffen

Wilt u conservatoir beslag opheffen, dan zijn daarvoor twee manieren. U kunt wachten tot de beslaglegger de zaak voor de rechter brengt, wat binnen een korte tijd moet gebeuren, of u kunt zelf een kort geding procedure beginnen. Een advocaat kan aangeven wat de handigste manier is; u vindt een goede advocaat op Advocatenkantoren.nl.

Executoriaal beslag opheffen

Wanneer sprake is van een executoriaal beslag, is er al een vonnis. Dat betekent dat de rechter de vordering al heeft goedgekeurd. Het is dan dus niet meer eenvoudig om het beslag op te heffen. Dit kan alleen als er sprake is van misbruik van recht, dus bijvoorbeeld het vonnis berust op een feitelijke of juridische fout. Is dit niet het geval, dan zal opheffing van het beslag lastig zijn. Mogelijk behoort hoger beroep nog wel tot de mogelijkheden. Ook hiervoor geldt dat de advocaat u hierover uitgebreid kan voorlichten.

Advocaat beslag opheffen nodig?

De vertoonde beslag opheffen specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een beslag opheffen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de beslag opheffen advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren beslag opheffing

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •