7 paulianabeslag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Roxy de Weijer Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Paulianabeslag advocaten

GESPECIALISEERDE PAULIANABESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een paulianabeslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde paulianabeslag advocaten.

Advocaat paulianabeslag

Krijgt u te maken met een paulianabeslag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning in het geval van een paulianabeslag.

Wat is een paulianabeslag?

De actio pauliana, ook wel pauliaanse vordering genoemd, is een actie die ingesteld kan worden wanneer een debiteur rechtshandelingen heeft verricht waarmee de schuldeisers worden benadeeld. Doorgaans zal het gaan om rechtshandelingen in het zicht van een faillissement.

De voorwaarden voor een actio pauliana

Om een actio pauliana te kunnen instellen, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Allereerst moet sprake zijn van een onverplichte rechtshandeling; er moet dus geen wettelijke of contractuele verplichting bestaan waaruit de verplichting tot het uitvoeren van de rechtshandeling voortvloeit. Daarnaast moeten een of meer schuldeisers door de rechtshandeling in hun verhaalsmogelijkheden zijn benadeeld. Dit kan het geval zijn wanneer de omvang van het faillissement hierdoor verkleind wordt. Ten derde moet zowel de debiteur als degene tot wie de rechtshandeling gericht is, bekend zijn of behoren te zijn dat hiermee schuldeisers worden benadeeld.

Paulianabeslag

Nu we weten wat de actio pauliana is, is het ook gemakkelijker voor te stellen wat dan precies paulianabeslag is. Dit is het beslag wat wordt gelegd op de goederen waar de actio pauliana op uitgeoefend kan worden. Kortom: de goederen die eigenlijk niet vervreemd hadden mogen worden.

De actio pauliana is al ingewikkeld, het paulianabeslag is dat zeker. Neem daarom altijd contact op met een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl, zodat u zeker weet dat het geschil in goede handen is.

Advocaat paulianabeslag nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in paulianabeslag zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren paulianabeslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde paulianabeslag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •