•  
     

7 beslagrekest advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Roxy de Weijer Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Beslagrekest advocaten

GESPECIALISEERDE BESLAGREKEST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een beslagrekest? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde beslagrekest advocaten.

Advocaat beslagrekest

Wilt u een beslagrekest opstellen of heeft u een vraag over een beslagrekest en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een beslagrekest.

Wat is een beslagrekest?

Een beslagrekest is het verzoekschrift waarmee bij de voorzieningenrechter verlof wordt gevraagd om conservatoir beslag bij een schuldenaar te mogen leggen.

Wat moet in het beslagrekest vermeld worden?

Het beslagrekest wordt door de advocaat van de beslaglegger opgesteld. Hierin moet een aantal zaken vermeld worden. Onder meer moet de aard en omvang van de vordering vermeld worden. Dit betekent dat aangegeven moet worden waar de vordering precies uit bestaat en welk geldbedrag de vordering representeert. Ook moet de aard van het te leggen beslag worden vermeld, dus aangegeven moet worden waarop de beslaglegger beslag wil leggen. In sommige gevallen moet ook worden aangegeven waaruit de vrees voor verduistering precies bestaat. Conservatoir beslag wordt gelegd om te voorkomen dat de schuldenaar snel zijn spullen wegsluist, maar dan moet dus wel aangetoond worden waarom die vrees bestaat.

Een goed beslagrekest is essentieel

Het beslagrekest wordt door de voorzieningenrechter beoordeeld, zonder dat daarbij de schuldenaar wordt gehoord. Het is dus essentieel dat een beslagrekest in orde is. Op basis daarvan, en verder niets, beoordeelt de voorzieningenrechter namelijk of de vordering hem of haar legitiem voorkomt. Vaak is haast geboden bij het leggen van beslag, juist vanwege de vrees van verduistering. Door te zorgen dat alle informatie klopt en er bij de voorzieningenrechter geen twijfel kan ontstaan omtrent de juistheid van het beslagrekest, wordt voorkomen dat de verlofaanvraag tot het leggen van beslag ten onrechte wordt afgewezen.

Advocaat beslagrekest nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in beslagrekest zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren beslagrekest

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde beslagrekest advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN