1 wanbetaler advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Wanbetaler advocaten

GESPECIALISEERDE WANBETALER ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een wanbetaler? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat wanbetaler

Krijgt u te maken met een wanbetaler en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als er facturen niet betaald worden.

Wanbetalers

Het is erg vervelend wanneer facturen niet betaald worden. Soms is daar een goede reden voor, bijvoorbeeld omdat iemand niet tevreden is over de kwaliteit of de levering niet op tijd door heeft kunnen gaan, maar soms is er geen goede reden voor. Wat kunt u in dat geval doen om iemand toch aan te sporen om tot betaling over te gaan?

Ga het gesprek aan

Het belangrijkste is misschien wel om het gesprek aan te gaan. Door één op één met elkaar te praten kan misschien het onderliggende probleem naar boven komen en kan misschien een betalingsregeling worden getroffen. U moet dan wellicht langer op het geld wachten, maar dat is vaak voor alle partijen beter dan een gang naar de rechter.

Als dat niet helpt…

Mocht een goed gesprek niet helpen, dan kunt u een incassobureau inschakelen. In principe hebben zij niet meer rechten dan een willekeurige burger, maar ze hebben veelal wel meer ervaring met het tot betaling aansporen van wanbetalers. Wanneer dat niet helpt, kunnen ingebrekestellingen worden verstuurd en daarna kan een gang naar de rechter oplossing bieden. De rechter controleert de juistheid van de vordering en veroordeelt de wanbetaler tot betalen. Hierna moet het vonnis door een deurwaarder worden betekend, waarna de wanbetaler een laatste mogelijkheid krijgt tot betaling. Wordt alsnog niet betaald, dan kan beslaglegging volgen.

Van belang is wel te melden dat er een heel scala aan regels geldt voor beslaglegging. Er moet aan tal van regels zijn voldaan, zoals het versturen van de juiste ingebrekestellingen met de juiste termijnen. Laat daarom altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl naar de zaak kijken.

Advocaat bij wanbetaling nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in wanbetalers in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de wanbetaler advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren wanbetaler

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •