•  
     

7 beslaglegging huis advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Roxy de Weijer Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Beslaglegging huis advocaten

GESPECIALISEERDE BESLAGLEGGING HUIS ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een beslaglegging op een huis? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat beslaglegging huis

Krijgt u te maken met een beslaglegging op uw huis of wilt u op een woning beslag leggen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een beslaglegging op een huis.

Beslaglegging huis

Als een schuld niet wordt betaald, kan uiteindelijk beslag worden gelegd als laatste redmiddel om de vordering te innen. We geven in dit artikel aan hoe een beslaglegging in grote lijnen in zijn werk gaat.

Er wordt niet zomaar beslag gelegd

Een misverstand is dat er ineens een deurwaarder voor de deur kan staan wanneer een factuur niet op tijd wordt betaald. Het loopt niet zo’n vaart. Een beslag wordt doorgaans pas gelegd op het moment dat er een fikse achterstand is en er echt niet betaald wordt. Het is uiteraard niet verstandig om het daar op aan te laten komen. De problemen worden enkel maar groter wanneer niet betaald wordt, dus probeer voor zover mogelijk altijd tijdig de facturen te voldoen.

De procedure van beslaglegging op een huis

Voordat beslag kan worden gelegd, moet er een executoriale titel zijn. Dit kan een vonnis van de rechtbank zijn, waarin is aangegeven dat inderdaad een vordering bestaat. Vervolgens komt de deurwaarder dit vonnis betekenen (afleveren) en krijgt de schuldenaar een laatste kans om te betalen. Doet hij of zij dit niet binnen enkele dagen, dan kan beslag worden gelegd op de woning. Wanneer er een hypotheek op het huis rust, kan ook de hypotheekhouder besluiten om de lening te innen en een executieveiling te starten. Het hypotheekrecht geeft voorrang bij beslag. Wordt er een executieveiling gestart, dan zal uit de opbrengst eerst de lening bij de bank worden voldaan, en vervolgens pas de schuld van de schuldeiser worden voldaan. Hierom is het lang niet altijd gunstig om beslag te leggen op een woning.

Een beslaglegger zal veelal bereid zijn een betalingsregeling te treffen. Neem daarom altijd zo spoedig mogelijk contact op met een van de advocaten van Advocatenkantoren.nl om te bemiddelen.

Advocaat voor beslaglegging op een woning nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in beslaglegging zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren beslaglegging huis

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde beslaglegging huis advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN