•  
     

22 vennootschap onder firma advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Vennootschap onder firma advocaten

GESPECIALISEERDE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde vennootschap onder firma advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde VOF advocaten.

Advocaat vennootschap onder firma

Wilt u een vennootschap onder firma (VOF) oprichten, beëindigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vennootschap onder firma advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met VOF als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een vennootschap onder firma.

Wat is een vennootschap onder firma?

Een vennootschap onder firma, veelal afgekort tot VOF, is in Nederland de meest eenvoudige manier om met meerdere personen een onderneming te runnen. In tegenstelling tot de besloten en naamloze vennootschap (bv en nv) is er geen beperkte aansprakelijkheid, waardoor de vennoten aansprakelijk zijn voor elkaars bestuur.

Oprichting van een VOF

Een vennootschap onder firma kan direct bij de Kamer van Koophandel worden opgericht. Daarvoor is dus geen notariële akte vereist. Wel is ten zeerste aan te raden een overeenkomst te sluiten waarbij wordt bepaald wat de werkverdeling en inbreng van elk van de vennoten is, wat de winstverdeling is, en andere belangrijke zaken.

Risico’s van een VOF

Belangrijkste risico van een vennootschap onder firma is dat er geen beperkte aansprakelijkheid is. Daardoor kunnen de bestuurders hoofdelijk (dus ieder voor zich) aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schulden die in de vennootschap zijn ontstaan. Het moge duidelijk zijn dat dit vergaande consequenties kan hebben. Het kan daarom behoorlijk fout gaan wanneer een van de vennoten onbehoorlijk bestuur uitoefent, onverantwoorde keuzes maakt en wanbeleid voert. Het is dus van groot belang om goed na te denken over het oprichten van de vennootschap onder firma en het opstellen van een overeenkomst tussen de vennoten. Schakel voor deze problematiek altijd een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in, zodat u weet wat u in de praktijk kunt verwachten.

Advocaat vennootschap onder firma nodig?

De vertoonde vennootschap onder firma specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in VOF's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vennootschap onder firma.

Advocaten en advocatenkantoren VOF

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vennootschap onder firma op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde VOF advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN