•  
     

6 vennootschap onder firma advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vennootschap onder firma advocaten

GESPECIALISEERDE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde vennootschap onder firma advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde VOF advocaten.

Advocaat vennootschap onder firma

Wilt u een vennootschap onder firma (VOF) oprichten, beëindigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vennootschap onder firma advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met VOF als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een vennootschap onder firma.

Wat is een vennootschap onder firma?

Een vennootschap onder firma, veelal afgekort tot VOF, is in Nederland de meest eenvoudige manier om met meerdere personen een onderneming te runnen. In tegenstelling tot de besloten en naamloze vennootschap (bv en nv) is er geen beperkte aansprakelijkheid, waardoor de vennoten aansprakelijk zijn voor elkaars bestuur.

Oprichting van een VOF

Een vennootschap onder firma kan direct bij de Kamer van Koophandel worden opgericht. Daarvoor is dus geen notariële akte vereist. Wel is ten zeerste aan te raden een overeenkomst te sluiten waarbij wordt bepaald wat de werkverdeling en inbreng van elk van de vennoten is, wat de winstverdeling is, en andere belangrijke zaken.

Risico’s van een VOF

Belangrijkste risico van een vennootschap onder firma is dat er geen beperkte aansprakelijkheid is. Daardoor kunnen de bestuurders hoofdelijk (dus ieder voor zich) aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schulden die in de vennootschap zijn ontstaan. Het moge duidelijk zijn dat dit vergaande consequenties kan hebben. Het kan daarom behoorlijk fout gaan wanneer een van de vennoten onbehoorlijk bestuur uitoefent, onverantwoorde keuzes maakt en wanbeleid voert. Het is dus van groot belang om goed na te denken over het oprichten van de vennootschap onder firma en het opstellen van een overeenkomst tussen de vennoten. Schakel voor deze problematiek altijd een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in, zodat u weet wat u in de praktijk kunt verwachten.

Advocaat vennootschap onder firma nodig?

De vertoonde vennootschap onder firma specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in VOF's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vennootschap onder firma.

Advocaten en advocatenkantoren VOF

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vennootschap onder firma op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde VOF advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN