•  
     

22 commanditaire vennootschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Commanditaire vennootschap advocaten

GESPECIALISEERDE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde commanditaire vennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde CV advocaten.

Advocaat commanditaire vennootschap

Wilt u een commanditaire vennootschap (CV) oprichten, beëindigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde commanditaire vennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met commanditaire vennootschap als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een CV.

Wat is een commanditaire vennootschap?

Een commanditaire vennootschap (afgekort tot CV) is een variant op de vennootschap onder firma. Er zijn namelijk twee soorten vennoten: stille vennoten en beherende vennoten. De stille vennoten doen niets in de vennootschap, behalve zorgen voor financiële inbreng. Ze verschaffen dus het kapitaal zodat de vennootschap kan starten, blijven draaien of zich verder kant ontwikkelen. Deze ‘geldschieters’ worden ook wel commanditaire vennoten genoemd. De beherende vennoten zijn de vennoten die handelen namens de vennootschap; zij worden ook wel gecommanditeerde vennoten genoemd.

Aansprakelijkheid binnen de CV

De stille vennoten zijn slechts aansprakelijk voor hun investering. Doet een stille vennoot een investering van een bepaald bedrag en gaat daarna de vennootschap failliet, dan is de stille vennoot waarschijnlijk zijn investering kwijt, maar hij kan nooit voor het meerdere aan schulden aansprakelijk worden gehouden. Wel moet de stille vennoot dan ook echt een stille vennoot zijn. Iemand die op papier een stille vennoot is maar in de praktijk toch af en toe meehelpt in het bedrijf, is geen stille vennoot meer en is dus ook aansprakelijk voor alle schulden.

Geschillen rondom een CV

Er kunnen tal van geschillen ontstaan rondom een CV, zoals de hiervoor al besproken kwesties rondom aansprakelijkheid. Het is daarom van belang goed na te denken over de opzet van een CV en daarbij de deskundige hulp van een advocaat van Advocatenkantoren.nl niet te schuwen.

Advocaat commanditaire vennootschap nodig?

De vertoonde commanditaire vennootschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in CV's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat commanditaire vennootschap.

Advocaten en advocatenkantoren CV

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren commanditaire vennootschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde CV advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN