•  
     

6 maatschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatschap advocaten

GESPECIALISEERDE MAATSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde maatschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde maatschap advocaten.

Advocaat maatschap

Wilt u een maatschap oprichten, beëindigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde maatschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met maatschap als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een maatschap.

Wat is een maatschap?

Een maatschap is een vennootschap zonder rechtspersoonlijkheid, en daarom enigszins te vergelijken met de eenmanszaak en de vennootschap onder firma. Meerdere personen gaan met elkaar een samenwerking aan. De meeste maatschappen zijn opgericht door mensen met een vrij beroep, zoals accountants, tandartsen en artsen.

Aansprakelijkheid bij een maatschap

De vennoten kunnen door een schuldeiser aansprakelijk gesteld worden voor schulden van de maatschap. Het is daarom van belang de aansprakelijkheid in te dekken of onderling voor verhaalsmogelijkheden te zorgen. Een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u hierbij uitgebreid adviseren.

Stille maatschap en openbare maatschap

De maatschap kan in twee varianten ontstaan. Er kan een stille maatschap zijn en er kan een openbare maatschap zijn. Bij een openbare maatschap wordt de maatschap naar buiten toe kenbaar doordat de vennoten onder één naam opereren. Bij een stille maatschap is dit niet kenbaar en opereert elke vennoot onder een andere naam, bijvoorbeeld een tandartsenpraktijk met een eigen naam. De openbare maatschap heeft wat weg van een vennootschap onder firma, maar het is belangrijk deze vormen toch te onderscheiden omdat ze inhoudelijk wezenlijk kunnen verschillen. Welke rechtsvorm voor uw situatie het beste is, kan uiteraard worden uitgelegd door een advocaat met verstand van zaken.

Advocaat maatschap nodig?

De vertoonde maatschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in maatschappen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat maatschap.

Advocaten en advocatenkantoren maatschap

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren maatschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde maatschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN