•  
     

22 maatschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Maatschap advocaten

GESPECIALISEERDE MAATSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde maatschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde maatschap advocaten.

Advocaat maatschap

Wilt u een maatschap oprichten, beëindigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde maatschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met maatschap als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een maatschap.

Wat is een maatschap?

Een maatschap is een vennootschap zonder rechtspersoonlijkheid, en daarom enigszins te vergelijken met de eenmanszaak en de vennootschap onder firma. Meerdere personen gaan met elkaar een samenwerking aan. De meeste maatschappen zijn opgericht door mensen met een vrij beroep, zoals accountants, tandartsen en artsen.

Aansprakelijkheid bij een maatschap

De vennoten kunnen door een schuldeiser aansprakelijk gesteld worden voor schulden van de maatschap. Het is daarom van belang de aansprakelijkheid in te dekken of onderling voor verhaalsmogelijkheden te zorgen. Een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u hierbij uitgebreid adviseren.

Stille maatschap en openbare maatschap

De maatschap kan in twee varianten ontstaan. Er kan een stille maatschap zijn en er kan een openbare maatschap zijn. Bij een openbare maatschap wordt de maatschap naar buiten toe kenbaar doordat de vennoten onder één naam opereren. Bij een stille maatschap is dit niet kenbaar en opereert elke vennoot onder een andere naam, bijvoorbeeld een tandartsenpraktijk met een eigen naam. De openbare maatschap heeft wat weg van een vennootschap onder firma, maar het is belangrijk deze vormen toch te onderscheiden omdat ze inhoudelijk wezenlijk kunnen verschillen. Welke rechtsvorm voor uw situatie het beste is, kan uiteraard worden uitgelegd door een advocaat met verstand van zaken.

Advocaat maatschap nodig?

De vertoonde maatschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in maatschappen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat maatschap.

Advocaten en advocatenkantoren maatschap

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren maatschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde maatschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN