•  
     

6 naamloze vennootschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Naamloze vennootschap advocaten

GESPECIALISEERDE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde naamloze vennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde NV advocaten.

Advocaat naamloze vennootschap

Wilt u een naamloze vennootschap (NV) oprichten, beëindigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde naamloze vennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met naamloze vennootschap als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een NV.

Wat is een naamloze vennootschap?

Een naamloze vennootschap, afgekort tot NV, is een rechtspersoon die sterk lijkt op een besloten vennootschap (een BV). Het grote verschil is dat de aandelen bij een NV niet op naam staan en vrij overdraagbaar zijn, wat bij de BV niet zo is. De NV is daarmee het meest geschikt voor bedrijven die veel wisselende aandeelhouders hebben. Omdat er geen aandeelhoudersregister bijgehouden hoeft te worden, kunnen de aandelen veel gemakkelijker worden overgedragen.

Oprichting van een naamloze vennootschap

Een nv wordt opgericht door middel van een notariële akte. De notaris stelt dus deze akte op. Daarnaast moet een geplaatst en gestort kapitaal van ten minste € 45.000 aanwezig zijn. Ook moeten de statuten van de NV aan de eisen van de wet voldoen. Is aan deze voorwaarden voldaan, dan is een NV opgericht en kan deze worden ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel.

Geschillen in en met een NV

Een naamloze vennootschap heeft een afgescheiden vermogen. Een schuldeiser kan zich dus in beginsel niet verhalen op het vermogen van de aandeelhouders of bestuurders van de organisatie. Er kunnen echter situaties ontstaan waarin de bestuurders zich onbehoorlijk hebben gedragen en wanbestuur hebben gevoerd. Ook kan het gebeuren dat een nv failliet gaat. Wat gebeurt er dan met de aandelen van de aandeelhouders? Er kunnen al met al tal van geschillen ontstaan, waarbij het wenselijk is de hulp van een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen.

Advocaat naamloze vennootschap nodig?

De vertoonde naamloze vennootschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in NV's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat naamloze vennootschap.

Advocaten en advocatenkantoren NV

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren naamloze vennootschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde NV advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN