•  
     

10 concernrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Concernrecht advocaten

GESPECIALISEERDE CONCERNRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde concernrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde concernrecht advocaten.

Advocaat concernrecht

Krijgt u te maken met het concernrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde concernrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met rechtspersonenrecht als expertise. Het rechtspersonenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van concernrecht.

Wat is het concernrecht?

Een concern is de benaming voor een groep rechtspersonen die bij elkaar horen. Het gaat dan meestal om een constructie met moeder- en dochtermaatschappijen. Er is een aantal onderwerpen dat bij het concernrecht een prominente rol inneemt. Zo komt vaak de vraag naar voren of een bestuurder van een moedermaatschappij ook aansprakelijk is voor de dochtermaatschappijen. Ook het wel of niet doen van een zogenaamde 403 verklaring is een belangrijk vraagstuk.

De inrichting van een concern

Een concern kan op tal van manieren worden ingericht. Meestal heeft de moedermaatschappij een meerderheidsbelang in een dochtermaatschappij, maar de constructie kan uiteraard verder worden uitgebreid met meerdere moeder- en/of dochtermaatschappijen. Elke keuze zal weer consequenties hebben voor de praktijk, maar ook op fiscaal en juridisch vlak. Het is daarom zeer verstandig goed na te denken over de inrichting van een concern en niet over één nacht ijs te gaan. De advocaten van Advocatenkantoren.nl zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht en weten daarom alles van concernrecht. Ze adviseren u graag over de juiste inrichting van het concern.

Problemen gedurende de rit

Ook na de in- en oprichting van een concern kunnen problemen opdoemen. Misschien moet het concern uitgebreid of juist vereenvoudigd worden. Misschien dreigen aansprakelijkheidskwesties en is het eens goed om de boel na te lopen. Ook daarvoor kunt u bij de ervaren advocaten terecht.

Advocaat concernrecht nodig?

De vertoonde concernrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in concernrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat concernrecht.

Advocaten en advocatenkantoren concernrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren concernrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde concernrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN